Салат «Хейхе»
(покроковий рецепт з фото)
Салат "хейхе" - це овочевий салат в азіатському стилі, який названий на честь китайського міста. Інгредієнти для салату будуть потрібні досить доступні, а сам процес приготування дуже простий.
Докладніше, як приготувати салат "хейхе", я розповім нижче. Замість печериць можна використовувати шиїтаке. Кількість перцю чилі регулюйте на свій смак, якщо любите погостріше, можна взяти свіжий червоний перчик. Салат виходить соковитим, помірно гострим і дуже смачним!
- Капуста білокачанна - 200 грам
- Морква - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Печериця - 50 грам
- Funčoza - 50-70 грам
- Оцет рисовий - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Олія кунжутна - 1 Ст. Ложка
- Олія рапсова - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Перець чилі - За смаком
![салат](https://kuhari.com.ua/img/salat_quotheihequot-600709.webp)
Підготуйте всі інгредієнти.
![салат](https://kuhari.com.ua/img/salat_quotheihequot-600710.webp)
Залийте локшину окропом і залиште на 10-15 хвилин.
![салат](https://kuhari.com.ua/img/salat_quotheihequot-600711.webp)
Печериці наріжте тонкими скибочками. Морква і огірок натріть на тертці корейської.
![салат](https://kuhari.com.ua/img/salat_quotheihequot-600712.webp)
Дрібно наріжте капусту.
![салат](https://kuhari.com.ua/img/salat_quotheihequot-600713.webp)
Для заправки змішайте перець чилі, оцет, цукор, соєвий соус, кунжутне і рапсове масло.
![салат](https://kuhari.com.ua/img/salat_quotheihequot-600714.webp)
З'єднайте всі інгредієнти, додайте соус і перемішайте. Дайте салату постояти 5-10 хвилин.
![салат](https://kuhari.com.ua/img/salat_quotheihequot-600715.webp)
Салат "хейхе" готовий, смачного!