Рецепт Салат «Хейхе» фото

Салат «Хейхе»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Салати

Салат "хейхе" - це овочевий салат в азіатському стилі, який названий на честь китайського міста. Інгредієнти для салату будуть потрібні досить доступні, а сам процес приготування дуже простий.

Докладніше, як приготувати салат "хейхе", я розповім нижче. Замість печериць можна використовувати шиїтаке. Кількість перцю чилі регулюйте на свій смак, якщо любите погостріше, можна взяти свіжий червоний перчик. Салат виходить соковитим, помірно гострим і дуже смачним!

  • Капуста білокачанна - 200 грам
  • Морква - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Печериця - 50 грам
  • Funčoza - 50-70 грам
  • Оцет рисовий - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Олія кунжутна - 1 Ст. Ложка
  • Олія рапсова - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Перець чилі - За смаком
салат
Підготуйте всі інгредієнти.
салат
Залийте локшину окропом і залиште на 10-15 хвилин.
салат
Печериці наріжте тонкими скибочками. Морква і огірок натріть на тертці корейської.
салат
Дрібно наріжте капусту.
салат
Для заправки змішайте перець чилі, оцет, цукор, соєвий соус, кунжутне і рапсове масло.
салат
З'єднайте всі інгредієнти, додайте соус і перемішайте. Дайте салату постояти 5-10 хвилин.
салат
Салат "хейхе" готовий, смачного!

Схожі рецепти