Рецепт Салат до лазіння фото

Салат до лазіння
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Зелень
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 15 хв.

Простий і легкий салат - один з тих, які найкраще подавати до лазіння. Готується він швидко і просто.

Опис приготування:

Лазанья - це таке блюдо, до якого краще подавати свіжі овочі. Але якщо ви вирішили подати до неї ще й салат, то я пропоную вам ось такий варіант. Легкий і смачний салат, який готується в лічені хвилини. Він прекрасно доповнить ваше основне блюдо, а на його приготування ви не витратите багато зусиль.

1. Моєму салат під проточною водою в друшляку, потім викладаємо салат на рушник, нехай просохне.

2. Моєму помідори і розрізаємо навпіл.

3. Очищені кедрові горішки або насіння обсмажуємо на сухій сковороді і охолоджуємо.

4. Зробити заправку для салату - змішати оливкову олію, оцет, цукор, сіль і перець.

5. Пармезан настругати тоненькими пластинками.

6. Викласти в салатник рукколу і помідори, полити заправкою. Посипати горішками і пластинками пармезану.

  • Рукола - 100 грам
  • Помідори черрі - 250 грам
  • Пармезан - 50 грам
  • Кедрові горішки або насіння - 75 грам
  • Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 щіпка
  • Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
Лазанья - це таке блюдо, до якого краще подавати свіжі овочі. Але якщо ви вирішили подати до неї ще й салат, то я пропоную вам ось такий варіант. Легкий і смачний салат, який готується в лічені хвилини. Він прекрасно доповнить ваше основне блюдо, а на його приготування ви не витратите багато зусиль.

1. Моєму салат під проточною водою в друшляку, потім викладаємо салат на рушник, нехай просохне.

2. Моєму помідори і розрізаємо навпіл.

3. Очищені кедрові горішки або насіння обсмажуємо на сухій сковороді і охолоджуємо.

4. Зробити заправку для салату - змішати оливкову олію, оцет, цукор, сіль і перець.

5. Пармезан настругати тоненькими пластинками.

6. Викласти в салатник рукколу і помідори, полити заправкою. Посипати горішками і пластинками пармезану.

Схожі рецепти