Салат до лазіння
(покроковий рецепт з фото)
Простий і легкий салат - один з тих, які найкраще подавати до лазіння. Готується він швидко і просто.
Опис приготування:
Лазанья - це таке блюдо, до якого краще подавати свіжі овочі. Але якщо ви вирішили подати до неї ще й салат, то я пропоную вам ось такий варіант. Легкий і смачний салат, який готується в лічені хвилини. Він прекрасно доповнить ваше основне блюдо, а на його приготування ви не витратите багато зусиль.
1. Моєму салат під проточною водою в друшляку, потім викладаємо салат на рушник, нехай просохне.
2. Моєму помідори і розрізаємо навпіл.
3. Очищені кедрові горішки або насіння обсмажуємо на сухій сковороді і охолоджуємо.
4. Зробити заправку для салату - змішати оливкову олію, оцет, цукор, сіль і перець.
5. Пармезан настругати тоненькими пластинками.
6. Викласти в салатник рукколу і помідори, полити заправкою. Посипати горішками і пластинками пармезану.
- Рукола - 100 грам
- Помідори черрі - 250 грам
- Пармезан - 50 грам
- Кедрові горішки або насіння - 75 грам
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
- Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 щіпка
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
1. Моєму салат під проточною водою в друшляку, потім викладаємо салат на рушник, нехай просохне.
2. Моєму помідори і розрізаємо навпіл.
3. Очищені кедрові горішки або насіння обсмажуємо на сухій сковороді і охолоджуємо.
4. Зробити заправку для салату - змішати оливкову олію, оцет, цукор, сіль і перець.
5. Пармезан настругати тоненькими пластинками.
6. Викласти в салатник рукколу і помідори, полити заправкою. Посипати горішками і пластинками пармезану.