Равлики під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.
Екзотичні страви з морепродуктами доводиться пробувати тільки під час відпустки в курортній країні. Але якщо ви хочете освіжити свої спогади про середземноморському подорожі, то мій рецепт для вас!
Опис приготування:
Прочитайте, як приготувати равлики під соусом в духовці. Ця вишукана закуска подається у Франції і Греції. Ми з сім'єю спробували її на Криті. Крім головного інгредієнти, інші вельми звичні - масло і часник. Адже ми будемо готувати вершково-часникову пікантну начинку.
- Равлики - 200 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Зелень сушена - 20 грам
- Часник сухий - 5 грам
- Сіль - За смаком
Для соусу розм'якшіть вершкове масло. Змішайте його з сіллю, часником і зеленню. Все добре перемішайте.
Начините соусом равликів, а точніше закладіть входи в раковину.
Запікайте блюдо при 170 градусах протягом 10-15 хвилин. Приємною дегустації, дорогі гурмани!