Рецепт Равлики під соусом фото

Равлики під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня , Грецька кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Морепродукти , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Екзотичні страви з морепродуктами доводиться пробувати тільки під час відпустки в курортній країні. Але якщо ви хочете освіжити свої спогади про середземноморському подорожі, то мій рецепт для вас!

Опис приготування:

Прочитайте, як приготувати равлики під соусом в духовці. Ця вишукана закуска подається у Франції і Греції. Ми з сім'єю спробували її на Криті. Крім головного інгредієнти, інші вельми звичні - масло і часник. Адже ми будемо готувати вершково-часникову пікантну начинку.

  • Равлики - 200 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Зелень сушена - 20 грам
  • Часник сухий - 5 грам
  • Сіль - За смаком
равлики під соусом - фото крок 1
Для соусу розм'якшіть вершкове масло. Змішайте його з сіллю, часником і зеленню. Все добре перемішайте.
равлики під соусом - фото крок 2
Начините соусом равликів, а точніше закладіть входи в раковину.
равлики під соусом - фото крок 3
Запікайте блюдо при 170 градусах протягом 10-15 хвилин. Приємною дегустації, дорогі гурмани!

Схожі рецепти