Пирог с потрохами

Пирог с потрохами
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Смачний ситний пиріг з курячими потрошками цілком замінить вечерю. Готувати його швидко і просто, а подавати потрібно з пилу - з жару! Ентузіастів potroshkov точно оцінити!

опис приготування:

Можна приготувати такий пиріг не тільки з курячими потрошками, але і з лівером - свинячим або яловичим. Вершкове масло в тесті можна замінити на свинячий смалець.

  • кефір— 250 мілілітрів
  • яйце— 2 штуки(1 — в тісто і 1 — в начинку)
  • Вершкове масло— 50 грам
  • Борошно пшеничне— 1,5 склянки
  • розпушувач— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1 щіпка
  • Цибуля— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • печінка куряча— 300 грам
  • сердечка курячі— 200 грам
  • Мал— 1 Склянка(вже відвареного)
  • сир тертий— 1 Склянка
  • Майоран— 1 щіпка
  • Чорний перець— За смаком
  • крем— 2-3 Ст. ложок
Пирог с потрохами - фото крок 1 Приготуйте начинку. Овочі очистіть, цибуля тонко наріжте, моркву натріть на крупній тертці. Пасеруйте овочі в невеликій кількості масла.

Пирог с потрохами - фото крок 2 Сирі і добре промиті потрошки пропустіть через м'ясорубку або пробийте в блендері. Викладіть в сковороду до овочів і підсмажте, помішуючи, до рум'яної скоринки. Приправити сіллю і poperčite. остудіть.

Пирог с потрохами - фото крок 3 Змішайте потрошки з відвареним рисом, тертим сиром, сметаною, яйцями і пряними травами. Щедро поперчіть і посоліть. добре вимішайте. начинка готова!

Пирог с потрохами - фото крок 4 У просіяне з розпушувачем борошно додайте сіль, кефір кімнатної температури і розм'якшене вершкове масло. Швидко замісіть м'яке липке тісто. Чи не забивайте тісто борошном.

Пирог с потрохами - фото крок 5 Викладіть половину тіста в змащену форму, розрівнюючи лопаткою і злегка присипаючи тісто борошном.

Пирог с потрохами - фото крок 6 Зверху викладіть начинку і накрийте другою половиною тіста. Зручніше це робити частинами. Змастіть пиріг жовтком, посипте кунжутом і зробіть кілька надрізів.

Пирог с потрохами - фото крок 7 Випікайте пиріг у прогрітій до 180 градусів духовці до рум'яної скоринки. Готовий пиріг вийміть на дошку і накрийте серветкою хвилин на 15.

Пирог с потрохами - фото крок 8 Подавайте пиріг теплим.

Схожі рецепти

Пирог со сморчками

Пирог со сморчками

Найперші гриби — це сморчки. Незважаючи на назву, гриби ці дуже смачні, підходять для будь-яких страв, в тому числі і для пирогів. Ділюся своїм рецептом такого пирога! опис приготування: Мій пиріг зі зморшками готується з французької рецептом. В даному рецепті краще замінити сметану на жирні с...

читати далі
Закусочний рулет на Новий Рік

Закусочний рулет на Новий Рік

Для любителів ситних і оригінальних закусок пропоную простий рецепт закусочного рулету на Новий Рік з апетитною начинкою з сирного сиру, зелені і каперсів. опис приготування: Дивовижна новорічна закуска, здатна прикрасити святковий стіл, яку досить просто зробити. Замість копченої риби можна в...

читати далі
Şuljuma

Şuljuma

Традиційна страва кавказької кухні з баранини і сьогодні я розповім, як же приготувати шулюм. Рецепт не легкий, проте воно того варто. Результат уб'є вас наповал з першої миті. опис приготування: При подачі можна використовувати соус зі сметани, томатного соусу, рубаної зелені і часнику. Обов'...

читати далі
Кекси з сирною начинкою

Кекси з сирною начинкою

Смачні ніжні кекси з сирною начинкою - відмінний варіант для чаювання. Даний рецепт передбачає приготування шоколадних кексів, які відмінно поєднуються з сиром. Побалуйтесь сладеньким. опис приготування: Шоколад відмінно поєднується з сиром у вигляді кексів в тому числі. Випікаються вони швидк...

читати далі
Lahanorizo

Lahanorizo

Лаханорізо - капуста з рисом, тушковані в томатному соусі - страва з грецької кухні. Зі звичайного набору продуктів у вас вийде смачне ситне блюдо, яке можна сміливо додати в пісне меню. опис приготування: Розповім невеликі нюанси, як приготувати лаханорізо. При гасінні капусти ви можете викор...

читати далі