Рецепт Пирог с потрохами фото

Пирог с потрохами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Птах , Курка , Куряча печінка , Курячі сердечка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачний ситний пиріг з курячими потрошками цілком замінить вечерю. Готувати його швидко і просто, а подавати потрібно з пилу - з жару! Ентузіастів potroshkov точно оцінити!

Опис приготування:

Можна приготувати такий пиріг не тільки з курячими потрошками, але і з лівером - свинячим або яловичим. Вершкове масло в тесті можна замінити на свинячий смалець.

  • Кефір - 250 мілілітрів
  • Яйце - 2 штуки(1 - в тісто і 1 - в начинку)
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Борошно пшеничне - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Печінка куряча - 300 грам
  • Сердечка курячі - 200 грам
  • Мал - 1 Склянка (вже відвареного)
  • Сир тертий - 1 Склянка
  • Майоран - 1 щіпка
  • Чорний перець - За смаком
  • Крем - 2-3 Ст. Ложок
пирог с потрохами - фото крок 1
Приготуйте начинку. Овочі очистіть, цибуля тонко наріжте, моркву натріть на крупній тертці. Пасеруйте овочі в невеликій кількості масла.
пирог с потрохами - фото крок 2
Сирі і добре промиті потрошки пропустіть через м'ясорубку або пробийте в блендері. Викладіть в сковороду до овочів і підсмажте, помішуючи, до рум'яної скоринки. Приправити сіллю і poperčite. Остудіть.
пирог с потрохами - фото крок 3
Змішайте потрошки з відвареним рисом, тертим сиром, сметаною, яйцями і пряними травами. Щедро поперчіть і посоліть. Добре вимішайте. Начинка готова!
пирог с потрохами - фото крок 4
У просіяне з розпушувачем борошно додайте сіль, кефір кімнатної температури і розм'якшене вершкове масло. Швидко замісіть м'яке липке тісто. Чи не забивайте тісто борошном.
пирог с потрохами - фото крок 5
Викладіть половину тіста в змащену форму, розрівнюючи лопаткою і злегка присипаючи тісто борошном.
пирог с потрохами - фото крок 6
Зверху викладіть начинку і накрийте другою половиною тіста. Зручніше це робити частинами. Змастіть пиріг жовтком, посипте кунжутом і зробіть кілька надрізів.
пирог с потрохами - фото крок 7
Випікайте пиріг у прогрітій до 180 градусів духовці до рум'яної скоринки. Готовий пиріг вийміть на дошку і накрийте серветкою хвилин на 15.
пирог с потрохами - фото крок 8
Подавайте пиріг теплим.