Перед
(покроковий рецепт з фото)
Індійська національна коржик. НААН вживається разом з супами, чаєм або в якості основного блюда.
Кількість порцій: 8
- Сухі дріжджі - 2 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Вода - 1 / 2 склянки
- Мука - 2, 5 - 3 склянки
- Сіль - 1 / 2 чайних ложки
- Рослинна олія - 1 / 4 склянки
- Простий грецький йогурт - 1 / 3 склянки
- Яйце - 1 штука
У маленькій мисці змішайте дріжджі, цукор і воду. Розмішати, щоб розчинити і нехай піднімаються протягом декількох хвилин. У цей момент змішати масло, йогурт і яйце.
В середні мисці змішати 1 склянка борошна з сіллю. Потім додайте поступово все суміші і борошно. Постійно перемішуючи.
Завершити замішування тіста на столі, підсипаючи борошно. Всього приблизно йде 3 склянки борошна. Скачати тісто в кулю. Накрити його і дати підняти (близько 45 хвилин). Коли підніметься - розрізати його на 8 рівних частин, скачати їх в кульки.
Розігріти сковорідку з антипригарним покриттям. Розкачати кожну кульку до розмірів 0, 5 см завтовшки і 15 см в діаметрі. Обсмажити з одного боку до бульбашок і золотисто-коричневого кольору.
Перевернути і також обсмажити.
Обсмажити все. Змастити маслом зверху.