Рецепт Монгольський суп «Batan» фото

Монгольський суп «Batan»
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Батан - наваристий бульйон з баранини з легкої борошняної"затируху" і з рідкісним додаванням коріння і спецій для смаку. Хоча монголи говорять, що"м'ясо і так смачне, навіщо додавати в суп ще щось? "

Опис приготування:

Дивіться простий рецепт, як приготувати монгольський суп"Батан" . Баранину слід замочити в холодній воді на кілька годин, щоб прибрати специфічний запах цього м'яса. Потім відваріть на повільному вогні з додаванням коріння. В кінці додається"затірка" або "жижа & Quot; . Береться борошно і перетирається руками з бульйоном або водою.

  • Баранина - 600 грам
  • Вода - 2, 5 L
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Морква - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець духмяний горошок - 3 штуки
  • Перець чорний горошок - 4 штуки
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Борошно - 100 грам
монгольський суп
Баранину замочіть в холодній воді на 2 годину. SmeN води, доведіть до кипіння, злийте перший бульйон. Залийте чистою водою, варіть протягом 2 годин.
монгольський суп
Овочі помийте, очистіть.
монгольський суп
Закиньте овочі в бульйон, додайте лавровий лист (не обов'язково), перець духмяний і чорний, сіль за смаком, варіть ще 30 хвилин.
монгольський суп
М'ясо і овочі вийміть з бульйону, остудіть і наріжте на порційні шматочки.
монгольський суп
Тепер приготуйте"затируху" . У борошно додайте близько 50 мл бульйону (води або молока). Перемішайте в мисці, а потім перетріть руками до дрібних шматочків. Додайте заготовку в киплячий бульйон, перешкодьте. Поверніть в бульйон м'ясо, готуйте на повільному вогні ще 10 хвилин, помішуючи.
монгольський суп
Смачного!

Схожі рецепти