Моккачіно
(покроковий рецепт з фото)
Моккачіно - це ніжний кавовий напій з яскравим шоколадним смаком. Чудово багатий, креязикай, пряний моккачіно - це відмінний напій для тих, хто любить вранці побалувати себе солоденьким.
Сьогодні я розповім, як приготувати моккаііно самостійно в домашніх умовах. Моккачіно - це напій, що складається з підігрітого молока, какао та шоколад, а найголовніше тут - американо. Готувати його можна з різними добавками: з karamelyyu, мускатним горіхом, кардамон та інше. Я люблю додавати трохи кориці і збиті вершки замість молока, смак моккачіно стає більш вершковим і ніжним.
- Американо - 300 мілілітрів (кава)
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Обкладинка - 2 чайних ложки
- Шоколадний сироп - 2 Ст. Ложки
- Збиті вершки - 1/2 склянки
1
Зваріть американо в кавомашині або турці.
2
Додайте в американо цукор і шоколад, розмішайте до повного розчинення.
3
Розлийте каву по чашках і викладіть зверху збиті вершки.
4
Щедро посипте вершки корицею - і моккачіно готовий.