Lynx в Сінгапурі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рис по-сінгапурськи готують з овочами, куркою і спеціями. Блюдо просте, ситне і дуже смачне. Беріть на замітку!
Опис приготування:
Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, це блюдо готується просто і відносно швидко. Любителям овочів і курячого філе такий рис обов'язково сподобається. Замість петрушки можна додати кінзу, справа смаку. Спеції теж вибирайте самі. Рис по-сінгапурськи стане повноцінним і ситним вечерею або другим блюдом на обід.
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Капуста білокачанна - 250 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Рис довгозерний - 100 грам
- Куряче філе - 350 грам
- Креветки - 150 грам
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Петрушка - 10 грам
- Масло рослинне - 30 мілілітрів
- Куряче яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування рису по-сінгапурськи.
Цибулю і моркву очистіть, помийте і наріжте. Викладіть в сковороду.
Білокачанну капусту наріжте тонкою соломкою. Додайте в сковороду з цибулею і морквою.
Налийте рослинне масло, посоліть овочі за смаком. Налийте кілька столових ложок води. Накрийте сковороду кришкою і тушкуйте овочі до м'якості.
Курячі грудки зваріть до готовності і наріжте. Після додайте в сковороду з тушкованими овочами.
Довгозерний рис відваріть, відкиньте на друшляк і додайте до овочів і курки.
Викладіть в сковороду варені креветки.
Вбийте в сковороду з овочами, куркою, рисом і креветками сире яйце. Посоліть і поперчіть за смаком, перемішайте і прогрійте всі інгредієнти ще 5 хвилин.
Влийте соєвий соус, додайте подрібнену зелень і часник. Перемішайте всі інгредієнти.
Lynx в Сінгапурі готові. Подавайте до столу в гарячому вигляді. Смачного!