Торт «Умка»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Всі діти люблять мультик про Умку. Тому, подарувати на свято дитині торт "умка" - чудова ідея! Торт цілком під силу зробити навіть початківцю кондитерові, до того ж якість точно гарантовано.
Опис приготування:
Торт "умка" робиться на базі будь-якого торта. Можна взяти вже готовий, не надто прикрашений і масляним кремом зробити потрібну прикрасу. Тут найголовніше знайти правильну насадку на кондитерський мішок, щоб вийшла волохата мордочка! Рибку для прикраси виріжте з паперу, а якщо є можливість, добре б її зробити з мастики або марципану. Крем всередину торта можна використовувати будь-який, а для обробки добре підійде масляний, наприклад, зі згущеним молоком. Він повинен добре тримати форму. Торт відразу поставте в холодильник до моменту подачі. Успіхів і приємного апетиту!
- Готовий бісквіт круглий - 1 штука
- Крем масляний - 600-800 грам
- Мастика для прикраси - За смаком (біла, чорна, червона)
Бісквіт намазати кремом.
Рівномірно тонким шаром обмажте торт кремом.
Що залишився крем покладіть в кондитерський мішок з багатоканальної насадкою.
Покрийте рівномірно весь тортик.
З мастики зробіть очі, ніс, вушка, рот.
Прикрасьте торт мастикою, Умка готовий.