Торт «піаніно»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 5 г. 0 хв.
Майже кожна людина в своє головне свято хоче приємно здивувати гостей чудовим і незвичайним десертом. Торт - завжди прикраса столу і запам'ятовується всім гостям на довгий час.
Опис приготування:
Останнім часом мені хочеться зробити якусь особливу випічку. І я вам розповім, як приготувати торт"Піаніно" або"Рояль" . Коржі будуть зроблені такі ж, як на медовик - з заварного тіста. Крем, можна сказати, класичний: зі сметани і згущеного молока. А, головне в цьому десерті - це, звичайно ж, його незвичайне оформлення.
- Маргарин - 200 грам
- Крем - 350 грам
- Вершки - 150 грам (для збивання)
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Мед - 0, 5 склянки
- Борошно - 3, 5 склянки
- Згущене варене молоко - 1 штука (банку)
- Сода - 1 Чайна ложка
- Мастика чорна і біла - 2 штуки (кількість для оформлення на ваш розсуд)
Зробіть тісто. Розтопіть маргарин на водяній бані. Додайте в нього цукор з медом і нагрійте. Зніміть з вогню і відразу додайте соду. Перемішайте. Тепер всипте борошно і розбийте яйця. Замісити тісто.
Зробіть з тіста прямокутники формату А4. Випікайте їх в духовці протягом 4-х хвилин при 200 градусах. Вийде десь 9 коржів.
Приготуйте крем. Збийте згущене молоко зі сметаною. Додайте вершки і акуратно вимішайте.
Просочіть коржі кремом, уклавши їх один на одного. Залиште їх так на 4 годину. А потім виріжте форму рояля за кресленням.
З обрізків коржа доробіть необхідні деталі.
Обтягніть"рояль" мастикою і прикрасьте на ваш розсуд. Приємною дегустації!