Рецепт Торт «піаніно» фото

Торт «піаніно»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 8
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Майже кожна людина в своє головне свято хоче приємно здивувати гостей чудовим і незвичайним десертом. Торт - завжди прикраса столу і запам'ятовується всім гостям на довгий час.

Опис приготування:

Останнім часом мені хочеться зробити якусь особливу випічку. І я вам розповім, як приготувати торт"Піаніно" або"Рояль" . Коржі будуть зроблені такі ж, як на медовик - з заварного тіста. Крем, можна сказати, класичний: зі сметани і згущеного молока. А, головне в цьому десерті - це, звичайно ж, його незвичайне оформлення.

  • Маргарин - 200 грам
  • Крем - 350 грам
  • Вершки - 150 грам (для збивання)
  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Мед - 0, 5 склянки
  • Борошно - 3, 5 склянки
  • Згущене варене молоко - 1 штука (банку)
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Мастика чорна і біла - 2 штуки (кількість для оформлення на ваш розсуд)
торт
Зробіть тісто. Розтопіть маргарин на водяній бані. Додайте в нього цукор з медом і нагрійте. Зніміть з вогню і відразу додайте соду. Перемішайте. Тепер всипте борошно і розбийте яйця. Замісити тісто.
торт
Зробіть з тіста прямокутники формату А4. Випікайте їх в духовці протягом 4-х хвилин при 200 градусах. Вийде десь 9 коржів.
торт
Приготуйте крем. Збийте згущене молоко зі сметаною. Додайте вершки і акуратно вимішайте.
торт
Просочіть коржі кремом, уклавши їх один на одного. Залиште їх так на 4 годину. А потім виріжте форму рояля за кресленням.
торт
З обрізків коржа доробіть необхідні деталі.
торт
Обтягніть"рояль" мастикою і прикрасьте на ваш розсуд. Приємною дегустації!

Схожі рецепти