Торт «акордеон»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Я так думаю, торт "акордеон" в домашніх умовах зможе підкорити абсолютно будь-якої людини, настільки він гарний і святковий. Звичайно, доведеться постаратися над оформленням, але зате яка краса!
Опис приготування:
Я думаю, вас вже опис і фото цього простого рецепту торта "акордеон" зацікавило. Якщо ваш дідусь, чоловік або син хоч раз грали на акордеоні - дізнатися, як приготувати торт "акордеон" ви взагалі просто-таки зобов'язані! Бажаю удачі!
- Бісквіт - 4 штуки
- Згущене молоко - 1 штука(1 банку)
- Чорнослив - 200 грам
- Горіхи - 100 грам
- Вершкове масло - 400 грам
- Шоколад - 100 грам
1. Підготуємо інгредієнти. Шоколад кладемо в морозилку, горішки обсмажуємо, чорнослив промиваємо.
2. Тепер чорнослив заллємо окропом і відставити поки в сторонку.
3. Робимо крем. Він дуже простий - розм'якшене масло збиваємо в блендері зі згущеним молоком.
4. Домішуємо до крему розм'якшений чорнослив, волоські горіхи і шоколад, поламаний на шматочки.
5. Тепер підготуємо коржі. Готуємо їх самі, або беремо покупні. Промащуємо кожен щедро кремом і складаємо один на одного.
6. Можна торт обрізати у формі акордеона, і далі все залежить від вас - я робила шоколадну глазур з чорного і з молочного шоколаду, а білі елементи - це мастика.
7. Ось така краса. Хай щастить!