Рецепт Торт «акордеон» фото

Торт «акордеон»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Згущене молоко
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Я так думаю, торт "акордеон" в домашніх умовах зможе підкорити абсолютно будь-якої людини, настільки він гарний і святковий. Звичайно, доведеться постаратися над оформленням, але зате яка краса!

Опис приготування:

Я думаю, вас вже опис і фото цього простого рецепту торта "акордеон" зацікавило. Якщо ваш дідусь, чоловік або син хоч раз грали на акордеоні - дізнатися, як приготувати торт "акордеон" ви взагалі просто-таки зобов'язані! Бажаю удачі!

  • Бісквіт - 4 штуки
  • Згущене молоко - 1 штука(1 банку)
  • Чорнослив - 200 грам
  • Горіхи - 100 грам
  • Вершкове масло - 400 грам
  • Шоколад - 100 грам
торт
1. Підготуємо інгредієнти. Шоколад кладемо в морозилку, горішки обсмажуємо, чорнослив промиваємо.
торт
2. Тепер чорнослив заллємо окропом і відставити поки в сторонку.
торт
3. Робимо крем. Він дуже простий - розм'якшене масло збиваємо в блендері зі згущеним молоком.
торт
4. Домішуємо до крему розм'якшений чорнослив, волоські горіхи і шоколад, поламаний на шматочки.
торт
5. Тепер підготуємо коржі. Готуємо їх самі, або беремо покупні. Промащуємо кожен щедро кремом і складаємо один на одного.
торт
6. Можна торт обрізати у формі акордеона, і далі все залежить від вас - я робила шоколадну глазур з чорного і з молочного шоколаду, а білі елементи - це мастика.
торт
7. Ось така краса. Хай щастить!

Схожі рецепти