Суп з куркою і капустою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо в холодильнику залишилася капуста і трохи курки, а вам хочеться супу, то цей рецепт як раз для вас. Готується просто і досить швидко, а суп виходить пальчики оближеш!
Опис приготування:
Цей суп відмінно підійде для легкого обіду. Вам треба зварити курячий бульйон. Після в каструлі, де буде варитися суп, обсмажити цибулю, додати до нього капусту і помідори, залити все курячим бульйоном і варити 20-25 хвилин.
- Курка - 300 грам
- Капуста - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
- Помідор - 2 штуки
Спершу варимо курячий бульйон. Курку варимо приблизно 30-40 мінут.Води влийте 2-2, 5 L.
Обсмажуємо цибулю на оливковій або соняшниковій олії прямо в каструлі, де будемо варити суп.
Додаємо туди нашатковану капусту.
Слідом додаємо дрібно нарізані помідори.
Заливаємо це курячим бульйоном, солимо, додаємо спеції за смаком і ставимо на середній вогонь. Варимо приблизно 20-25 хвилин або поки капуста не стане м'якою. Смачного!