Суп з кнедликами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Іноді хочеться приготувати на перше що-небудь нестандартне. Супи з макаронами і борщі неабияк набридли. І ось я знайшла новий рецепт приготування чеського супу з кнедликами.
Опис приготування:
Якщо ви хочете приготувати за класичним єврейським рецептом приготування супу з кнедликами, замість курячого можете взяти кошерне м'ясо, а замість звичайної борошна - борошно для маци.
Смачного!
- Борошно - 1 Склянка
- Молоко - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Куряча гомілка - 2 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Зелень - 20 грам (рубана)
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Перець - 2-3 Щепоток
Промийте курячі гомілки і відправляйте їх на вогонь. Періодично знімайте пінку.
Тісто готується наступним чином.
Обсмажте цибулю до золотистого кольору. В молоко вбийте яйце, всипте просіяне борошно і додайте цибулю.
Тісто готується наступним чином.
Обсмажте цибулю до золотистого кольору. В молоко вбийте яйце, всипте просіяне борошно і додайте цибулю.
Замісити в'язке тісто і залиште на 30 хвилин. Якщо тісто здасться вам занадто рідким - сміливо додавайте борошно.
Приготуйте піджарку. Для цього наріжте цибулю дрібними кубиками, а перець тонкою соломкою. На великій тертці натріть моркву.
У розігріте масло відправляйте морковочку, коли вона трохи обсмажити і додасть маслу приємний жовтий колір, додайте цибулю і після перець.
Коли гомілки готові процідіть бульйон і відокремте м'ясо від кістки.
Після того, як бульйон знову закипів, відправляйте в нього картоплю, порізаний брусочками і м'ясо.
Підійшов час формувати кнедлики. Для цього чайною ложкою набирайте трохи тесту і акуратно відправляйте в киплячий суп.
Коли кнедлики спливуть, заправте суп ароматної піджаркою і посипте зеленню.
Коли кнедлики спливуть, заправте суп ароматної піджаркою і посипте зеленню.
Подавайте такий супчик гарячим. Я в кожну порцію додала свіжий помідор. Вийшло смачно і красиво. Смачного.