Суп з капусти брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.
Втомилися від одноманітного обіднього меню? Спробуйте цей приголомшливий супчик. Він неймовірно ніжний, ароматний і по-справжньому смачний. Та й весь процес не забере у вас більше 40 хвилин. Запам'ятовуйте!
Опис приготування:
Хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати суп з капусти брокколі з вершками і сиром. Основою може бути як овочевий або курячий бульйон, так і просто вода, наприклад. В даному випадку з спецій тільки класика: сіль і перець, але при бажанні можна додати і сушені трави, свіжу зелень, а також будь-які інші спеції, які вам до душі. Ця страва точно змусить вас поглянути на брокколі по-новому
- Вершкове масло - 50 грам
- Цибулина - 1/2 штуки
- Морква - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
- Вода - 1/2 L (або бульйон)
- Вершки - 2 склянки
- Брокколі - 2-3 штук
- Сир - 200-300 грам
1. Вимийте, обсушити і розділіть на суцвіття брокколі.
2. Очистіть і подрібніть цибулю з морквою.
3. У каструлі розтопіть вершкове масло і обсмажте овочі, помішуючи, хвилин 5.
4. Після влийте бульйон і вершки, доведіть до кипіння. Посоліть і поперчіть за смаком, проваріть пару хвилин і викладіть в каструлю брокколі. Варіть хвилин 5. Додайте тертий сир, перемішайте - і через пару хвилин можна подавати супчик до столу.
Смачного!
Смачного!