Рецепт Соус «бурбон» фото

Соус «бурбон»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Вершкове масло
Пісні страви
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Десерти , Соуси
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.

Рецепт приготування смачного соусу для заливки пирогів, тортів і пудингів.

Опис приготування:

Розігріти цукор з маслом в мікрохвильовій печі до повного розчинення цукру. Остудити суміш. Збити яйце і поступово додати в яєчно-цукрову суміш. Перемішати. Влити віскі і ретельно перемішати. Охолодити.

  • Паличка вершкового масла - 1 штука
  • Цукор - 1 Склянка
  • Яйце - 1 штука (збити)
  • Віскі - 1/4 склянки
Розігріти цукор з маслом в мікрохвильовій печі до повного розчинення цукру. Остудити суміш. Збити яйце і поступово додати в яєчно-цукрову суміш. Перемішати. Влити віскі і ретельно перемішати. Охолодити.

Схожі рецепти