Соус «бурбон»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.
Рецепт приготування смачного соусу для заливки пирогів, тортів і пудингів.
Опис приготування:
Розігріти цукор з маслом в мікрохвильовій печі до повного розчинення цукру. Остудити суміш. Збити яйце і поступово додати в яєчно-цукрову суміш. Перемішати. Влити віскі і ретельно перемішати. Охолодити.
- Паличка вершкового масла - 1 штука
- Цукор - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука (збити)
- Віскі - 1/4 склянки
Розігріти цукор з маслом в мікрохвильовій печі до повного розчинення цукру. Остудити суміш. Збити яйце і поступово додати в яєчно-цукрову суміш. Перемішати. Влити віскі і ретельно перемішати. Охолодити.