Рецепт Салат з полби фото

Салат з полби
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Азіатська кухня , Китайська кухня
Крупи
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Полба - корисна крупа, яка за вмістом білка перевершує інші злаки. Сьогодні пропоную приготувати дуже смачний салат з полби. Полба добре насичує і допомагає уникати переїдання.

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати салат з полби, я розповім нижче. Якщо полбу замочити на півгодини в гарячій воді, то можна скоротити час варіння до 25 хвилин. Замість зеленої цибулі можна взяти рукколу, шпинат або петрушку. Такий салат ідеально підходить для здорового раціону!

  • Polba - 100 грам
  • Червона цибуля - 1/4 штуки
  • Червоний винний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Помідор - 1-2 штук
  • Цибуля зелена - 15-20 грам
  • Огірок - 1 штука
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Бальзамічний оцет - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Яблучний оцет - За смаком
салат з полби - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
салат з полби - фото крок 2
Промиту полбу варіть в киплячій підсоленій воді 35-40 хвилин.
салат з полби - фото крок 3
В цей час наріжте червону цибулю тонкими півкільцями, залийте яблучним оцтом і залиште маринуватися.
салат з полби - фото крок 4
Перекладіть у велику миску полбу, додайте нарізані кубиками помідор і огірок.
салат з полби - фото крок 5
Слідом додайте червоний і зелений лук.
салат з полби - фото крок 6
В окремій ємності змішайте червоний винний оцет, оливкова олія і бальзамічний оцет.
салат з полби - фото крок 7
Заправте салат соусом, приправити сіллю, поперчіть і добре перемішайте.
салат з полби - фото крок 8
Салат з полби готовий, смачного!

Схожі рецепти