Салат з полби
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Полба - корисна крупа, яка за вмістом білка перевершує інші злаки. Сьогодні пропоную приготувати дуже смачний салат з полби. Полба добре насичує і допомагає уникати переїдання.
Опис приготування:
Докладніше, як приготувати салат з полби, я розповім нижче. Якщо полбу замочити на півгодини в гарячій воді, то можна скоротити час варіння до 25 хвилин. Замість зеленої цибулі можна взяти рукколу, шпинат або петрушку. Такий салат ідеально підходить для здорового раціону!
- Polba - 100 грам
- Червона цибуля - 1/4 штуки
- Червоний винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Помідор - 1-2 штук
- Цибуля зелена - 15-20 грам
- Огірок - 1 штука
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Бальзамічний оцет - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Яблучний оцет - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Промиту полбу варіть в киплячій підсоленій воді 35-40 хвилин.
В цей час наріжте червону цибулю тонкими півкільцями, залийте яблучним оцтом і залиште маринуватися.
Перекладіть у велику миску полбу, додайте нарізані кубиками помідор і огірок.
Слідом додайте червоний і зелений лук.
В окремій ємності змішайте червоний винний оцет, оливкова олія і бальзамічний оцет.
Заправте салат соусом, приправити сіллю, поперчіть і добре перемішайте.
Салат з полби готовий, смачного!