Салат з овочів на мангалі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.
Для приготування такого салату вам буде потрібно сковорода-гриль для мангала. Овочі вийдуть ароматні, просочені запахом багаття. Вони будуть навіть не смажені, а скоріше печені. Це дуже смачно!
Опис приготування:
У літній-осінній сезон, беріть овочів побільше і самих різних, можна додати баклажан, болгарський перець і все що хочете. Замість солі можна додати соєвий соус, вийде щось з китайської кухні.
- Кабачок - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Кабачок наріжте полукружкамі.
Картопля наріжте дрібно.
Цибуля чистий, наріжте пір'ям.
Морква почистіть, наріжте кружальцями.
Овочі викладіть в сковороду-гриль.
Готуйте на мангалі на розжареному вугіллі до готовності овочів.
Салат на грилі готовий. Смачного!