Салат «Бордо»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 25 хв.
Буква "Bordo" асоціюється з темно-червоними відтінками. А це не що інше, в першу чергу, як салат з буряка. Доповнимо червонокачанної капустою і чорносливом. Це дуже смачно!
Опис приготування:
Інгредієнти можна підготувати заздалегідь, тоді приготування салату займе лічені хвилини. Зауважу, що заправку можна зробити за смаком. З'єднайте майонез зі сметаною або майонез з лимонним соком. У будь-якому випадку буде смачно.
- Буряк - 300 грам (відварна)
- Капуста червонокачанна - 120 грам
- Чорнослив - 120-140 грам
- Сіль - За смаком
- Цукор - За смаком
- Майонез - За смаком
- Петрушка - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Наріжте тонкою соломкою капусту і перетріть з сіллю і цукром, щоб злегка виділився сік. Залиште на час.
Чорнослив промийте і залийте окропом. Залиште на 10-15 хвилин для розм'якшення.
Після закінчення часу з'єднайте в салатник: терту на дрібній тертці буряк, шинкованную капусту і нарізану тонкою соломкою чорнослив.
Заправте майонезом. Якщо необхідно додайте сіль. Перемішайте.
Салат готовий. Смачного!