Рецепт Салат «Бордо» фото

Салат «Бордо»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 3
Час приготування: 25 хв.

Буква "Bordo" асоціюється з темно-червоними відтінками. А це не що інше, в першу чергу, як салат з буряка. Доповнимо червонокачанної капустою і чорносливом. Це дуже смачно!

Опис приготування:

Інгредієнти можна підготувати заздалегідь, тоді приготування салату займе лічені хвилини. Зауважу, що заправку можна зробити за смаком. З'єднайте майонез зі сметаною або майонез з лимонним соком. У будь-якому випадку буде смачно.

  • Буряк - 300 грам (відварна)
  • Капуста червонокачанна - 120 грам
  • Чорнослив - 120-140 грам
  • Сіль - За смаком
  • Цукор - За смаком
  • Майонез - За смаком
  • Петрушка - За смаком
салат
Підготуйте необхідні інгредієнти.
салат
Наріжте тонкою соломкою капусту і перетріть з сіллю і цукром, щоб злегка виділився сік. Залиште на час.
салат
Чорнослив промийте і залийте окропом. Залиште на 10-15 хвилин для розм'якшення.
салат
Після закінчення часу з'єднайте в салатник: терту на дрібній тертці буряк, шинкованную капусту і нарізану тонкою соломкою чорнослив.
салат
Заправте майонезом. Якщо необхідно додайте сіль. Перемішайте.
салат
Салат готовий. Смачного!

Схожі рецепти