Рецепт RUGEL фото

RUGEL
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Тісто , Горіхи
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 24
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Внести різноманітність в звичну домашню випічку пропоную за допомогою цього рецепта. Хочу навчити вас готувати Ругелі - пальчики з начинкою з єврейської кухні. Хочете спробувати? запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Ругелі можна зробити з найрізноманітнішими начинками. В даному випадку це суміш горіхів з цукром і родзинками. Також ви можете додати трохи сушених ягід, наприклад, або густий джем. Виходить дуже смачно, ароматно і апетитно. Від такої випічки не відмовляться ні малюки, ні дорослі

  • Борошно - 250 грам
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 230 грам
  • Вершковий сир - 170 грам
  • Крем - 75 грам
  • Коричневий цукор - 100 грам
  • Горіхи - 120 грам
  • Ізюм - 85 грам
  • Обкладинка - 2 чайних ложки
RUGEL - фото крок 1
1. Дуже зручно використовувати для приготування тіста техніку. З'єднайте вершкове масло, сметану, вершковий сир, борошно і сіль.
RUGEL - фото крок 2
2. Перемішайте все до однорідності.
RUGEL - фото крок 3
3. Розділити тісто 3 частини. Кожну скачайте в кульку і загорніть в харчову плівку. Залиште в холодильнику на пару годин.
RUGEL - фото крок 4
4. Подрібніть в блендері всі інгредієнти для начинки: цукор, родзинки, горіхи, корицю. Розкачайте один пласт тіста, викладіть третину начинки рівним шаром.
RUGEL - фото крок 5
5. Розріжте на 8 рівних шматочків. І акуратно згорніть.
RUGEL - фото крок 6
6. Можна трохи змастити зверху водою. Ругелі запікається при температурі 180 градусів близько 25-30 хвилин до рум'яності.

Схожі рецепти