RUGEL
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 24
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Внести різноманітність в звичну домашню випічку пропоную за допомогою цього рецепта. Хочу навчити вас готувати Ругелі - пальчики з начинкою з єврейської кухні. Хочете спробувати? запам'ятовуйте!
Опис приготування:
Ругелі можна зробити з найрізноманітнішими начинками. В даному випадку це суміш горіхів з цукром і родзинками. Також ви можете додати трохи сушених ягід, наприклад, або густий джем. Виходить дуже смачно, ароматно і апетитно. Від такої випічки не відмовляться ні малюки, ні дорослі
- Борошно - 250 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Вершкове масло - 230 грам
- Вершковий сир - 170 грам
- Крем - 75 грам
- Коричневий цукор - 100 грам
- Горіхи - 120 грам
- Ізюм - 85 грам
- Обкладинка - 2 чайних ложки
1. Дуже зручно використовувати для приготування тіста техніку. З'єднайте вершкове масло, сметану, вершковий сир, борошно і сіль.
2. Перемішайте все до однорідності.
3. Розділити тісто 3 частини. Кожну скачайте в кульку і загорніть в харчову плівку. Залиште в холодильнику на пару годин.
4. Подрібніть в блендері всі інгредієнти для начинки: цукор, родзинки, горіхи, корицю. Розкачайте один пласт тіста, викладіть третину начинки рівним шаром.
5. Розріжте на 8 рівних шматочків. І акуратно згорніть.
6. Можна трохи змастити зверху водою. Ругелі запікається при температурі 180 градусів близько 25-30 хвилин до рум'яності.