М'ясо в кефірі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 3 г. 0 хв.
М'ясо в кефірі в духовці готують зазвичай у вигляді шашликів. Кефір непогано маринує м'ясо. Трохи
Опис приготування:
М'ясо в кефірі в духовці дуже нагадує шашлик, особливо якщо ви підберете спеції з нальотом серпанок. Всередині м'ясо ніжне, а висока температура дозволить отримати золотисту скориночку. Подавайте
М'ясо в кефірі з рисом або відварною картоплею і свіжими овочами. Мінімальний час маринування м'яса два години, а максимальне до доби. Успіхів і приємного апетиту!
- Свинина - 1, 5 кілограма
- Цибуля - 3 штуки
- Кефір - 1, 5 L
- Сіль, перець - За смаком
М'ясо помити і порізати на шматочки.
У великій каструлі перекладаємо м'ясо цибулею, солимо, перчим.
М'ясо залити кефіром і даємо м'ясу помаринувати п'ять годин.
Шматочки м'яса викласти на деко і запікати при 200 градусах 20-25 хвилин до золотистого кольору.
Смачного!