Грудинка в горшочках
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні ми приготуємо неймовірно ніжну і пряну грудинку в горщику з китайським вином, соєвим соусом і жасминовим чаєм - такого пишноти смаку і аромату ви ще ніколи не пробували.
Опис приготування:
Цей рецепт приготування грудинки в горщиках сягає своїм корінням в китайську народну кухню. Варто відзначити, що майже на всій території країни свинячу грудинку ставлять мало не на перше місце серед інших м'ясних продуктів, а в давніші часи її так любили, що навіть увічнювали це чудове блюдо в камені. Загалом, дізнавшись всі ці цікаві факти, я просто не змогла втриматися і приготувала один з найбільш адаптованих варіантів такої ось китайської грудинки. Якщо чесно, такого приголомшливого результату я ніяк не очікувала - м'ясо виходить таке пряне, ніжне і трохи гостре, і просто тане в роті, а цей вельми незвичайний смак навіть словами передати важко - загалом, особисто я прийшла в дикий захват. Ви теж обов'язково спробуйте, і, повірте мені, ви будете приємно здивовані цим незабутнім смаком і ароматом, і зараз я із задоволенням розповім вам, як зробити грудинку в горщиках в китайському стилі.
- Свиная грудинка - 750 грам
- Лук-пориста - 1 штука
- Імбир свіжий - 100 грам
- Столове китайське вино - 150 грам
- Темний соєвий соус - 80-100 грам
- Жасминовий чай - 10 грам
- Цукор - 50 грам