Рецепт Гриби «шалені» фото

Гриби «шалені»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування грибів «обладнаних» в аерогрилі. Як правило, такі грибочки дуже добре приготувати на багатті, хоча і вдома вони виходять дуже смачними.

Кількість порцій: 6
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Печериці - 500 грам
  • Соус соєвий - 1 Ст. Ложка
гриби
1. В першу чергу очищаємо і промиваємо гриби (ми використовуємо шампіньйони), потім їх обсушуємо. Розігріваємо аерогриль і ставимо туди хвилин на двадцять наші грибочки, вниз капелюшками. Температуру встановлюємо сто вісімдесят градусів при середній швидкості вентилятора.
гриби
2. Грибочки перевертати не варто. Грибний сік збирається в капелюшках. Ужаріваем до стану, як показано на фото.
гриби
3. Потім грибочки виймаємо і поки вони гарячі розрізаємо їх на дві, або на чотири частини (це залежить від розмірів печериць). Нарізані грибочки викладаємо на тарілку і додаємо сюди соєвого соусу. За бажанням можна замінювати соєвий соус сольовий приправою або сіллю, але головне не пересолити.
гриби
4. Тепер додаємо сюди майонез і добре все перемішуємо. У майонезі або соєвому соусі гриби плавати не повинні. Плавати вони повинні у власному соку.

Схожі рецепти