Домовик
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 40 хв.
Брауні є улюбленим десертом багатьох, але, повірте, цей рецепт перевершить всі ваші очікування! Тут ви дізнаєтеся, як приготувати Брауні, найсмачніший з тих, які ви коли-небудь пробували!
Опис приготування:
Шоколадна випічка є прекрасним доповненням до чашки кави або чаю, тому кожній господині необхідно знати рецепти шоколадних страв. Одним з найбільш популярний є шоколадний пиріг Брауні, ніжний і ароматний. Незважаючи на те, що існує безліч рецептів приготування цього роду випічки, даний рецепт стане вашим улюбленим. Рекомендую подавати Брауні з кулькою вершкового морозива.
- Вершкове масло - 220 грам
- Чорний шоколад - 200 грам (від 70% какао)
- Цукор - 240 грам
- Ванільний цукор - 10 грам
- Борошно пшеничне - 150 грам
- Яйця курячі великі - 4 штуки
- Сіль - 1/3 чайних ложки
1. М'яке вершкове масло змішайте з чорним шоколадом, поставте на парову баню і розтопіть до однорідного стану. Додайте 120 г пісочний, перемішайте і дайте постояти на водяній бані ще півхвилини.
2. Яйця змішайте з цукром, що залишився, ванільним цукром, сіллю і перемішайте віночком. Додайте половину яєчної суміші до злегка остигнула шоколадній масі.
3. Другу половину яєчної суміші збийте з допомогою міксера в пишну білу масу, після чого по черзі додайте разом з борошном до тесту.
4. Перелийте тісто на застелений пергаментним папером деко розміром 28х20 см. Надішліть в розігріту до 175 градусів духовку на 25 хвилин. Повністю остудіть Брауні і розріжте на порції. Смачного!