Рецепт Vontony фото

Vontony
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Риба та морепродукти, Креветки, Морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Для дітей, На святковий стіл
Гарячі страви

Рецепт приготування китайських пельменів.

Кількість порцій: 4
  • Борошна - 3 склянки (для тіста)
  • Води - 0.75 склянки (для тіста)
  • Палички - 0.5 чайних ложки (для тіста)
  • Рослинної олії - 1 Ст. Ложка (для тіста)
  • Очищених креветок - 300 грам
  • Свинячого фаршу - 200 грам
  • Соєвого соусу - 2 Ст. Ложки
  • Рисового вина - 2 Ст. Ложки
  • Кунжутного масла - 0, 5 Ст. Ложки (або рослинного)
  • Цукру - 0, 5 Ст. Ложки
  • Білок - 1 штука
  • Рисової Борошна - 2 Ст. Ложки (або крохмалю)
  • Бамбук паростків - 120 грам (або маринованих шампіньйонів)
  • Чорний мелений перець - 1 штука (за смаком)
Vontony - фото крок 1
Приготувати начинку. Креветки розім'яти виделкою і перемішати зі свинячим фаршем.
Vontony - фото крок 2
Паростки бамбука (або мариновані печериці) подрібнити, всипати в креветки. В начинку влити соєвий соус, рисове вино, олія, Цукрум і перець. Додати білок, рисове борошно і гарненько перемішати.
Vontony - фото крок 3
Тісто: Борошно просіяти в ємність, зробити поглиблення. Півсклянки води
Закип'ятити, влити в борошно, додати решту води, посолити, влити олію. Замісити
Тісто. Залишити на 10 хв.
Тісто поділити на три частини. Дві частини закрити і відкласти. Одну розкачати в пласт
Товщиною 1.5-2 мм Вирізати гуртки діаметром 5 см.
Vontony - фото крок 4
Укласти на гуртки по 1 ç.l. Начинки.
Vontony - фото крок 5
Зібрати краї тіста так, щоб вийшов мішечок з відкритим горлечком, прибрати пельмені в холодильник. Так само приготувати інші пельмені з тіста.
Vontony - фото крок 6
Укладати пельмені порціями в пароварку і готувати на максимальному вогні 5-7 хв.

Схожі рецепти