Висвячений Modan
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 45
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Не змогла втриматися від приготування цього рецепту, адже його родзинка - це звичайний ріпчаста цибуля. Розповім про рецепт шули Модан, а саме про цибульному печиво. Вийшло дуже смачне блюдо.
Опис приготування:
Шули Модан користуються величезною популярністю. Якщо трохи перетримаєте печиво, то вийде золотава скоринка, як від сиру. Цілісний корж потрібно відразу розрізати на шматочки і потім випікати. Як частування таке печиво розійдеться на ура.
- Борошно - 3 склянки
- Вершкове масло - 200 грам
- Яйця - 2 штуки
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
1
Очистіть цибулю з часником і наріжте все дрібно, потім викладіть в миску, сіль і poperčite, перемішайте. Залиште суміш на 15-25 хвилин.
2
Викладіть в миску вершкове масло кімнатної температури, додайте до нього яйця і перемішайте. Змішайте борошно з розпушувачем і потроху додайте до маслу, замісіть тісто.
3
Розкачайте тонко тісто і викладіть на деко, застелене пергаментом, потім розподіліть по тесту суміш цибулі.
4
Відразу розріжте пласт тесту невеликими шматочками і відправте в розігріту до 180-200 градусів духовку на 40 хвилин.
5
Дістаньте пиріг і остудіть. Потім подавайте до столу або перекладіть в контейнер із щільно закривається кришкою. Смачного!