Рецепт Висвячений Modan фото

Висвячений Modan
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Пісочне тісто , Цибуля
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 45
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Не змогла втриматися від приготування цього рецепту, адже його родзинка - це звичайний ріпчаста цибуля. Розповім про рецепт шули Модан, а саме про цибульному печиво. Вийшло дуже смачне блюдо.

Опис приготування:

Шули Модан користуються величезною популярністю. Якщо трохи перетримаєте печиво, то вийде золотава скоринка, як від сиру. Цілісний корж потрібно відразу розрізати на шматочки і потім випікати. Як частування таке печиво розійдеться на ура.

  • Борошно - 3 склянки
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
1
Очистіть цибулю з часником і наріжте все дрібно, потім викладіть в миску, сіль і poperčite, перемішайте. Залиште суміш на 15-25 хвилин.
2
Викладіть в миску вершкове масло кімнатної температури, додайте до нього яйця і перемішайте. Змішайте борошно з розпушувачем і потроху додайте до маслу, замісіть тісто.
3
Розкачайте тонко тісто і викладіть на деко, застелене пергаментом, потім розподіліть по тесту суміш цибулі.
4
Відразу розріжте пласт тесту невеликими шматочками і відправте в розігріту до 180-200 градусів духовку на 40 хвилин.
5
Дістаньте пиріг і остудіть. Потім подавайте до столу або перекладіть в контейнер із щільно закривається кришкою. Смачного!

Схожі рецепти