Торт «бридкий я»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Цей чудовий тортик створений за мотивами мультфільму"Гидке я" . Приготування торта не дуже просте, але і не сильно складне. Головне результат! А він вище всяких похвал, спробуйте і ви!
Опис приготування:
Так як же зробити цей чудовий торт"Гидке я" в домашніх умовах? відразу попереджаю, що процес це не швидкий, але зате вельми цікавий і творчий. Спершу готуємо тісто на бісквіт і випікаємо великий корж в прямокутній формі. Коли тісто охолоне, вирізаємо з нього міньйон і приступаємо до прикраси торта. Масляний крем доведеться змішувати з різними харчовими барвниками: жовтим, синім і чорним. Саме, масляним кремом ми будемо промальовувати основні елементи торта. Всі дрібні деталі не складно відтворити за допомогою шоколадних виробів. Цукерки, необхідних розмірів і форм, ви легко знайдете в найближчому магазині. Пробуйте!
- Вода - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 5-6 штук
- Цукор - 2, 5 склянки
- Борошно - 300 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Харчовий барвник - 3 штуки (жовтий, синій і чорний)
- Масляний крем - 500-600 грам
- Шоколад - 3-4 штук (цукерки і печиво для ока, зіниці і гудзиків.)
- Харчова пудра срібляста - 50 грам
- Кукурудзяний сироп - 1 Ст. Ложка
- Ірис - 1 штука (довгий)
Мартенс відділи Желтков. Білки збийте в густу піну. Жовтки збиваємо в піну, додаємо 2 ст.Л. Гарячої води. Поступово додаємо цукор і ванільний цукор. Далі збиваємо до утворення світлої маси і додаємо лимонний сік. Викладаємо в масу збиті білки, перемішуємо вінчиком. Борошно потрібно змішати з розпушувачем і просіяти на отриману суміш, перемішати. Форму для випічки викладіть папером, влийте тісто. Випікаємо 20-25 хвилин, температура 200 градусів.
Бісквіт виймаємо і даємо йому охолонути.
Тепер потрібно вирізати з прямокутного коржа тулуб міньйон. Використовуйте гострий ніж.
Масляний крем змішайте з жовтим харчовим барвником, змішувати необхідно до отримання однорідної маси.
Тонким шаром покриваємо весь корж.
Поверхня робимо ідеально рівною і відправляємо торт в холодильник на пів години.
Частина крему, за допомогою харчового барвника, пофарбуйте в блакитний колір.
Для очей міньйон: шоколадне печиво змастіть білим кремом (товстим шаром), зіницею послужить невелика шоколадна цукерка.
За допомогою склянки, сформуйте кільце з ірисок. Кільце змастіть кукурудзяним сиропом.
Кільце посипаємо сріблястим цукром.
Дістаємо торт з холодильника і збираємо міньйону в одне ціле, за допомогою харчового барвника і шоколадних цукерок робимо його таким, як на фото.