Рецепт Суп «Шід» фото

Суп «Шід»
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Яйця
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 50 хв.

Зовсім недавно я дізналася, що такий простий і звичний з дитинства суп, є стравою національної удмуртської кухні. Оригінальна назва"пушту шид" - суп зі збитим яйцем.

Опис приготування:

Приготувати суп"шид" не складе ніяких труднощів, інгредієнти найпростіші і як правило, майже завжди є під рукою. Для приготування можна взяти будь-яке м'ясо або приготувати цю страву і зовсім на воді, заправивши бульйон лише вершковим маслом. Суп виходить ароматний, ситний і дуже смачний, незважаючи на всю свою простоту. Спробуйте!

  • Куряче філе - 300 грам
  • Картопля - 4 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Вода - 1, 5 L
  • Сіль - За смаком
суп
Підготуйте всі інгредієнти.
суп
Філе залийте холодною водою і поставте на вогонь. Як закипить, зніміть піну і варіть на невеликому вогні до готовності.
суп
Картопля очистіть і наріжте кубиками. Додайте в бульйон.
суп
Цибуля наріжте кубиками, моркву натріть на тертці.
суп
Обсмажте овочі на вершковому маслі і додайте в каструлю. Варіть все разом до повної готовності всіх інгредієнтів. В кінці додайте сіль за смаком.
суп
Коли суп буде готовий, збийте яйця з дрібкою солі. Додайте молоко і збийте все ще раз.
суп
Вилийте яєчну масу тонкою цівкою рівномірно по всій поверхні, прямо в вируючий суп (не заважати! ). Приблизно через півхвилини-хвилину, коли суп почне знову кипіти, акуратно ложкою з дна перемішайте один раз і вимикайте.
суп
Суп виходить дуже смачним і ніжним. Смачного!

Схожі рецепти