Рецепт Суп Дю Баррі фото

Суп Дю Баррі
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі , Капуста
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Час приготування: 30 хв.

Дю Баррі - вершковий суп з цвітної капусти.

Кількість порцій: 6
  • Кольорова капуста - 1 штука
  • Кубик курячого бульйону - 1 штука
  • Заголовок для палітурки - 3 Ст. Ложки
  • Вода - 3 Ст. Ложки
  • Вершки - 125 мілілітрів
  • Вершкове масло - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
суп Дю Баррі - фото крок 1
Покласти квіти цвітної капусти у велику каструлю і залити водою на 2 см. Додати сіль, кубик курячого бульйону і довести до кипіння на середньому вогні.
суп Дю Баррі - фото крок 2
Через 2-3 хвилини кип'ятіння видалити близько чверті цвітної капусти. Відкласти.
суп Дю Баррі - фото крок 3
Решта варити ще 3-4 хвилини, поки капуста стане м'якою, потім зняти з вогню і зробити пюре міксером.
суп Дю Баррі - фото крок 4
Змішати 3 столові ложки кукурудзяного борошна з водою (3 столові ложки), потім залити це в каструлю з капустою. Помішувати, поки не загусне (декілька секунд).
суп Дю Баррі - фото крок 5
Залишити на слабкому вогні, потім додати вершки і масло. Останній раз добре перемішати.
суп Дю Баррі - фото крок 6
В кінці додати цвітну капусту, яку видалили раніше. Обережно змішати
суп Дю Баррі - фото крок 7
Ваш Дю Баррі суп готовий.

Схожі рецепти