Суп Дю Баррі
(покроковий рецепт з фото)
Час приготування: 30 хв.
Дю Баррі - вершковий суп з цвітної капусти.
Кількість порцій: 6
- Кольорова капуста - 1 штука
- Кубик курячого бульйону - 1 штука
- Заголовок для палітурки - 3 Ст. Ложки
- Вода - 3 Ст. Ложки
- Вершки - 125 мілілітрів
- Вершкове масло - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
Покласти квіти цвітної капусти у велику каструлю і залити водою на 2 см. Додати сіль, кубик курячого бульйону і довести до кипіння на середньому вогні.
Через 2-3 хвилини кип'ятіння видалити близько чверті цвітної капусти. Відкласти.
Решта варити ще 3-4 хвилини, поки капуста стане м'якою, потім зняти з вогню і зробити пюре міксером.
Змішати 3 столові ложки кукурудзяного борошна з водою (3 столові ложки), потім залити це в каструлю з капустою. Помішувати, поки не загусне (декілька секунд).
Залишити на слабкому вогні, потім додати вершки і масло. Останній раз добре перемішати.
В кінці додати цвітну капусту, яку видалили раніше. Обережно змішати
Ваш Дю Баррі суп готовий.