Смокі бик
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 8 г. 0 хв.
Смокі бик - це все той же густий коктейль з фруктів і ягід, тільки не в склянці, а глибокій мисці. Його не п'ють, а їдять ложкою. Зверху такий смузі прикрашають різними Топпінг з горіхів, ягід і фруктів. Пропоную рецепт не тільки красивого смузі Боул, але ще й корисного. У ньому міститься денна порція зелені, корисні ненасичені жири, а також антиоксиданти.
Опис приготування:
Головний секрет смачного смузі - стиглі банани. Їх легко впізнати по темних крапочками на шкірці, такі банани найсолодші і поживні. Нижче я розповім докладніше, як приготувати смузі боул.
- Банан - 2 штуки
- Манго - 70 грам
- Вівсяне молоко - 150 мілілітрів
- Шпинат - 1 пучок
- Ягідне асорті - 30 грам
- Мигдальні пелюстки - 10 грам
- Мюслі - 70 грам
- Насіння льону - 2 Ст. Ложки
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Банани необхідно заздалегідь заморозити на 7-8 годин. Наріжте банани на невеликі скибочки, так їх потім буде простіше подрібнювати в блендері.
Подрібніть в кавомолці насіння льону і залийте теплою водою. Залиште їх на пару хвилин.
У чашу блендера помістіть банани, манго, шпинат, насіння льону і залийте все вівсяним молоком. Подрібніть до однорідної кремової консистенції.
Перелийте смузі в тарілку, прикрасьте ягодами, мюслі і мигдальними пелюстками.
Пюре готове. Смачного!