Рецепт Салат «Зебра» фото

Салат «Зебра»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Пісні страви
На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

Спробуйте дуже ситний і смачний салат"Зебра" ! І такий приголомшливо красивий, як справжнісінька зебра. Я думаю дітлахи особливо оцінять; )

Опис приготування:

Вашій увазі ще один рецепт приготування листкового салату"Зебра" ! Цей чудовий салатик стане прикрасою вашого святкового столу і дуже порадує дітей. Ви навіть можете залучити їх до процесу приготування, вони будуть просто в захваті, тим більше що готується все дуже і дуже просто.

Приступаємо!

1. Насамперед відварюємо м'ясо в злегка підсоленій воді.

2. Також ставимо варитися картоплю і моркву, і в окремій каструльці яйця.

3. Відварені овочі та яйця охолоджуємо і очищаємо.

4. Збираємо наш салат:

Перший шар - на дрібну тертку трьом картопля, розподіляємо по салатниці рівномірним шаром і змащуємо майонезом.

Другий шар - на дрібній тертці трьом моркву, змащуємо майонезом.

Третій шар - трьом на тертці м'ясо і теж промазуємо майонезом. 1/4 частина м'яса відкласти для прикраси.

Четвертий шар - трьом солоні огірки на дрібну тертку, промазуємо майонезом.

П'ятий шар - жовтки відокремити від білків і натерти поверх огірків. Змастити майонезом.

Шостий шар - залишилися від яєць білки трьом на дрібній тертці.

5. Прикрашаємо салат тертим м'ясом у вигляді смуг зебри.

Ось і весь салат, можна подавати! ;)


  • М'ясо - 200 грам (яловичина)
  • Картопля - 3 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Яйця - 4 штуки
  • Огірки - 2 штуки (солоні)
  • Майонез - За смаком
  • Сіль - За смаком
Вашій увазі ще один рецепт приготування листкового салату"Зебра" ! Цей чудовий салатик стане прикрасою вашого святкового столу і дуже порадує дітей. Ви навіть можете залучити їх до процесу приготування, вони будуть просто в захваті, тим більше що готується все дуже і дуже просто.

Приступаємо!

1. Насамперед відварюємо м'ясо в злегка підсоленій воді.

2. Також ставимо варитися картоплю і моркву, і в окремій каструльці яйця.

3. Відварені овочі та яйця охолоджуємо і очищаємо.

4. Збираємо наш салат:

Перший шар - на дрібну тертку трьом картопля, розподіляємо по салатниці рівномірним шаром і змащуємо майонезом.

Другий шар - на дрібній тертці трьом моркву, змащуємо майонезом.

Третій шар - трьом на тертці м'ясо і теж промазуємо майонезом. 1/4 частина м'яса відкласти для прикраси.

Четвертий шар - трьом солоні огірки на дрібну тертку, промазуємо майонезом.

П'ятий шар - жовтки відокремити від білків і натерти поверх огірків. Змастити майонезом.

Шостий шар - залишилися від яєць білки трьом на дрібній тертці.

5. Прикрашаємо салат тертим м'ясом у вигляді смуг зебри.

Ось і весь салат, можна подавати! ;)

Схожі рецепти