Салат «Зебра»
(покроковий рецепт з фото)
Спробуйте дуже ситний і смачний салат"Зебра" ! І такий приголомшливо красивий, як справжнісінька зебра. Я думаю дітлахи особливо оцінять; )
Опис приготування:
Вашій увазі ще один рецепт приготування листкового салату"Зебра" ! Цей чудовий салатик стане прикрасою вашого святкового столу і дуже порадує дітей. Ви навіть можете залучити їх до процесу приготування, вони будуть просто в захваті, тим більше що готується все дуже і дуже просто.
Приступаємо!
1. Насамперед відварюємо м'ясо в злегка підсоленій воді.
2. Також ставимо варитися картоплю і моркву, і в окремій каструльці яйця.
3. Відварені овочі та яйця охолоджуємо і очищаємо.
4. Збираємо наш салат:
Перший шар - на дрібну тертку трьом картопля, розподіляємо по салатниці рівномірним шаром і змащуємо майонезом.
Другий шар - на дрібній тертці трьом моркву, змащуємо майонезом.
Третій шар - трьом на тертці м'ясо і теж промазуємо майонезом. 1/4 частина м'яса відкласти для прикраси.
Четвертий шар - трьом солоні огірки на дрібну тертку, промазуємо майонезом.
П'ятий шар - жовтки відокремити від білків і натерти поверх огірків. Змастити майонезом.
Шостий шар - залишилися від яєць білки трьом на дрібній тертці.
5. Прикрашаємо салат тертим м'ясом у вигляді смуг зебри.
Ось і весь салат, можна подавати! ;)
- М'ясо - 200 грам (яловичина)
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Яйця - 4 штуки
- Огірки - 2 штуки (солоні)
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
Приступаємо!
1. Насамперед відварюємо м'ясо в злегка підсоленій воді.
2. Також ставимо варитися картоплю і моркву, і в окремій каструльці яйця.
3. Відварені овочі та яйця охолоджуємо і очищаємо.
4. Збираємо наш салат:
Перший шар - на дрібну тертку трьом картопля, розподіляємо по салатниці рівномірним шаром і змащуємо майонезом.
Другий шар - на дрібній тертці трьом моркву, змащуємо майонезом.
Третій шар - трьом на тертці м'ясо і теж промазуємо майонезом. 1/4 частина м'яса відкласти для прикраси.
Четвертий шар - трьом солоні огірки на дрібну тертку, промазуємо майонезом.
П'ятий шар - жовтки відокремити від білків і натерти поверх огірків. Змастити майонезом.
Шостий шар - залишилися від яєць білки трьом на дрібній тертці.
5. Прикрашаємо салат тертим м'ясом у вигляді смуг зебри.
Ось і весь салат, можна подавати! ;)