Салат з відварних овочів
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Легкий салат з відварних овочів неодмінно припаде до смаку вам і вашій родині. Покроковий рецепт з фото допоможе вам без праці приготувати цей смачний салатик!
Опис приготування:
Оцініть простий рецепт салату з варених овочів! Цей класичний рецепт салату з варених овочів ви завжди зможете урізноманітнити, помінявши лимонну заправку на ваш улюблений соус!
- Морква - 2 штуки
- Картопля - 3 штуки
- Горошок зелений - 2-3 Ст. Ложок (консервований)
- Буряк - 1-2 штук
- Огірок солоний - 2 штуки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Морква і картопля відварювати в шкірці хвилин 25-30.
По готовності витягнути овочі з відвару, обсушити, остудити і очистити від шкірки.
Очищені моркву і картоплю порізати кубиками.
До моркви і картоплі додати зелений горошок, перемішати.
Буряк варити в шкірці протягом 1 годину, потім відвар злити, залити буряки холодною водою і дати постояти хвилин 20-30.
Очистити буряк від шкірки і порізати дрібними кубиками. Додати рослинне масло, щоб буряк не фарбувала інші овочі.
Солоні огірки дрібно порізати.
Додати огірки до буряка і перемішати.
Всі овочі з'єднати, посолити, поперчити, додати лимонний сік за смаком, гарненько перемішати. Викласти салат на тарілку, прикрасити зеленим горошком і зеленню і подавати до столу. Смачного!