Рецепт Салат з відварних овочів фото

Салат з відварних овочів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі , Картопля , Морква
Вегетаріанське харчування
На обід
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Легкий салат з відварних овочів неодмінно припаде до смаку вам і вашій родині. Покроковий рецепт з фото допоможе вам без праці приготувати цей смачний салатик!

Опис приготування:

Оцініть простий рецепт салату з варених овочів! Цей класичний рецепт салату з варених овочів ви завжди зможете урізноманітнити, помінявши лимонну заправку на ваш улюблений соус!

  • Морква - 2 штуки
  • Картопля - 3 штуки
  • Горошок зелений - 2-3 Ст. Ложок (консервований)
  • Буряк - 1-2 штук
  • Огірок солоний - 2 штуки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Лимонний сік - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
салат з відварних овочів - фото крок 1
Морква і картопля відварювати в шкірці хвилин 25-30.
салат з відварних овочів - фото крок 2
По готовності витягнути овочі з відвару, обсушити, остудити і очистити від шкірки.
салат з відварних овочів - фото крок 3
Очищені моркву і картоплю порізати кубиками.
салат з відварних овочів - фото крок 4
До моркви і картоплі додати зелений горошок, перемішати.
салат з відварних овочів - фото крок 5
Буряк варити в шкірці протягом 1 годину, потім відвар злити, залити буряки холодною водою і дати постояти хвилин 20-30.
салат з відварних овочів - фото крок 6
Очистити буряк від шкірки і порізати дрібними кубиками. Додати рослинне масло, щоб буряк не фарбувала інші овочі.
салат з відварних овочів - фото крок 7
Солоні огірки дрібно порізати.
салат з відварних овочів - фото крок 8
Додати огірки до буряка і перемішати.
салат з відварних овочів - фото крок 9
Всі овочі з'єднати, посолити, поперчити, додати лимонний сік за смаком, гарненько перемішати. Викласти салат на тарілку, прикрасити зеленим горошком і зеленню і подавати до столу. Смачного!

Схожі рецепти