Салат з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.
Хочу поділиться тим, як приготувати салат з куркою. Чи не звичайний, а цілком собі оригінальний, що складається з зеленого листового салату, rediski, огірка і ароматною заправки. Ви повинні його спробувати!
Опис приготування:
Повірте, що кожен, хто спробує цей салат, оцінить ваші кулінарні здібності гідно. Смажена курочка і особливий пікантний соус зроблять свою справу. Якщо ви не вживаєте майонез, тоді раджу замінити його сметаною. Вдалого приготування!
- Часник - 1 штука
- Салат листовий - 1 пучок
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Лимон - 1/3 штуки
- Огірок - 1 штука
- Зелена квасоля - За смаком
- Rediska - 3 штуки
- Куряче філе - 2 штуки
- Молоко - 1 Склянка
- Сухарі паніровочні - За смаком
- Борошно - 1/2 склянки
- Майонез - За смаком
- Масло оливкове - 1 За смаком
Підготуємо всі необхідні інгредієнти. Овочі промийте.
Салат порвіть рукам на не дуже дрібні шматочки. Зелену цибулю подрібніть. Поріжте часточками редис і огірок. Поріжте шматочками квасоля і лимон. Часник пропустіть через прес.
Розкладіть борошно і сухарі в окремі ємності. У ще одну ємність налийте молоко. Обваляйте куряче філе в борошні, після чого занурте в молоко і присипте панірувальними сухарями.
Обсмажте курочку на олії з обох сторін, приблизно по 2-3 хвилини з кожного. Перекладіть м'ясо на паперові серветки, щоб видалити жир.
Приготуйте соус. Змішайте подрібнену цибулю і часник з майонезом і лимонним соком. Додайте 1 ст. L. Оливкового масла, сіль і перець, ретельно перемішайте.
Перекладаємо овочі і курку в салатницю. Заливаємо все соусом і перемішуємо руками.
Смачного!