Салат з грудинкою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 40 хв.
Сьогодні зробимо смачна страва за рецептом, як приготувати салат з грудинкою. Слід зазначити, що пропонувати цей салат коштує не всім, адже таке поєднання продуктів більшість повалить в шок.
Опис приготування:
Говорив вже неодноразово, що люблю екстремальні поєднання (в межах розумного, звичайно). Цей салат вийшов у мене експромтом, з продуктів, що були в холодильнику. Можливо, що сподобається він не всім, вже дуже екстравагантний. Але я рекомендую його до приготування.
- Куряча грудка - 2 штуки
- Яблуко - 2 штуки
- Червона цибуля - 1/2 штуки
- Sushenaya Cranberries - За смаком (жменю )
- Майонез - 1/3 склянки
- Йогурт - 1/3 склянки
- Dizhosnkaya гірчиця - 1 Ст. Ложка
- Винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Сіль і перець - За смаком
1. Курячі грудки мою і витираю, потім обсмажую її на добре розігрітому грилі, можна запекти в духовці. Перекладаю на тарілку і остуджують.
2. Остигнула курячу грудку нарізаю невеликими шматочками.
3. Яблука у мене кисло-солодкі, мою їх гарненько і розрізаю навпіл, потім нарізаю дрібними шматочками. Червоний цибулю очищаю від лушпиння і нарізаю дрібними кубиками.
4. Перекладаю в миску яблука з цибулею, курку і сушену журавлину, яку нарізаю на 2 частини.
5. Можна класти в заправку тільки майонез, але мені захотілося різноманітності, тому змішую майонез, йогурт, діжоснкую гірчицю, винний оцет, за смаком солю і перчу, гарненько перемішую.
6. Заправляю салат приготованою сумішшю і перемішую гарненько.
7. Викладаю салат на блюдо і подаю до столу, смачного!