Рецепт Салат «Нью-Йорк» фото

Салат «Нью-Йорк»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Легкий і в той же час ситний салат наповнить ваш організм енергією і вітамінами. Соковитий, свіжий, яскравий салат"Нью-Йорк" нікого не залишить байдужим, адже він дійсно виходить дуже смачним.

Опис приготування:

Хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати салат"Нью-Йорк" . Робиться він неймовірно просто, швидко і приготувати його зможе навіть підліток. Але незважаючи на це, такий салат цілком підійде для святкового столу і порадує ваших гостей своїм прекрасним апетитним виглядом, чудовим ароматом і приємним смаком. Готуйте з задоволенням!

  • Яловичина - 300 грам (відварна)
  • Качанний салат - 400 грам
  • Помідори черрі - 300 грам
  • Маслини - 0.5 банки
  • Кнопка - 2 скибочки
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло оливкове - 20 мілілітрів
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Лимон - 0.5 штуки
салат
Підготуйте всі інгредієнти.
салат
У великій салатник викладіть довільно нарізаний салат айсберг.
салат
Яловичину наріжте соломкою, викладіть зверху.
салат
Помідори черрі і маслини наріжте половинками, викладіть зверху.
салат
Батон наріжте кубиками. Обсмажте на сухій сковороді.
салат
Обсмажений батон викладіть зверху на салат.
салат
Приготуйте гірчично-медову заправку. Змішайте мед, гірчицю, подрібнений часник, лимонний сік.
салат
Перемішайте, додайте оливкову олію.
салат
Полийте заправкою салат.
салат
Дуже яскравий, соковитий і апетитний салат"Нью Йорк" готовий.

Схожі рецепти