Салат «Нью-Йорк»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.
Легкий і в той же час ситний салат наповнить ваш організм енергією і вітамінами. Соковитий, свіжий, яскравий салат"Нью-Йорк" нікого не залишить байдужим, адже він дійсно виходить дуже смачним.
Опис приготування:
Хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати салат"Нью-Йорк" . Робиться він неймовірно просто, швидко і приготувати його зможе навіть підліток. Але незважаючи на це, такий салат цілком підійде для святкового столу і порадує ваших гостей своїм прекрасним апетитним виглядом, чудовим ароматом і приємним смаком. Готуйте з задоволенням!
- Яловичина - 300 грам (відварна)
- Качанний салат - 400 грам
- Помідори черрі - 300 грам
- Маслини - 0.5 банки
- Кнопка - 2 скибочки
- Часник - 2 зубчики
- Масло оливкове - 20 мілілітрів
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Мед - 1 Чайна ложка
- Лимон - 0.5 штуки
Підготуйте всі інгредієнти.
У великій салатник викладіть довільно нарізаний салат айсберг.
Яловичину наріжте соломкою, викладіть зверху.
Помідори черрі і маслини наріжте половинками, викладіть зверху.
Батон наріжте кубиками. Обсмажте на сухій сковороді.
Обсмажений батон викладіть зверху на салат.
Приготуйте гірчично-медову заправку. Змішайте мед, гірчицю, подрібнений часник, лимонний сік.
Перемішайте, додайте оливкову олію.
Полийте заправкою салат.
Дуже яскравий, соковитий і апетитний салат"Нью Йорк" готовий.