Рецепт Салат «Kurtizanka» фото

Салат «Kurtizanka»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Дуже смачний салат"Куртизанка" можна готувати по-різному, у вигляді змішаного салату, листкового або порційно, як салат-коктейль.

Опис приготування:

Як видно з покрокової інструкції, готувати такий салат дуже просто і швидко. А ось результат вас точно порадує!

  • Копчена куряча грудка - 200 грам
  • Помідор - 1 штука
  • Болгарський перець - 0, 5 штуки
  • Крабові палички - 100 грам
  • Волоський горіх - 20-25 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - 1 щіпка (по бажанню)
  • Майонез - 50 грам
салат
Підготуйте інгредієнти.
салат
Копчену курячу грудку наріжте дрібними кубиками.
салат
Кубиком поріжте болгарський перець.
салат
Кубиком поріжте крабові палички.
салат
З помідора чайною ложкою видаліть сік з насінням і поріжте кубиками.
салат
Їх часнику видаліть серцевину і подрібніть.
салат
Подрібнений часник додайте до помідорів.
салат
Ядра волоських горіхів покладіть в пакет і подрібніть за допомогою качалки або молоточка для відбивання м'яса.
салат
Зберіть салат в індивідуальних келихах-салатниках, нижнім шаром викладіть курку, зробіть прошарок з майонезу.
салат
Наступним шаром викладіть помідори і майонез.
салат
Далі крабові палички і майонез.
салат
Далі болгарський перець і майонез.
салат
Прикрасьте верх салату горіховою крихтою, цільним ядром горіха і подрібненою зеленню.

Схожі рецепти