Салат «Kurtizanka»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.
Дуже смачний салат"Куртизанка" можна готувати по-різному, у вигляді змішаного салату, листкового або порційно, як салат-коктейль.
Опис приготування:
Як видно з покрокової інструкції, готувати такий салат дуже просто і швидко. А ось результат вас точно порадує!
- Копчена куряча грудка - 200 грам
- Помідор - 1 штука
- Болгарський перець - 0, 5 штуки
- Крабові палички - 100 грам
- Волоський горіх - 20-25 грам
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - 1 щіпка (по бажанню)
- Майонез - 50 грам
Підготуйте інгредієнти.
Копчену курячу грудку наріжте дрібними кубиками.
Кубиком поріжте болгарський перець.
Кубиком поріжте крабові палички.
З помідора чайною ложкою видаліть сік з насінням і поріжте кубиками.
Їх часнику видаліть серцевину і подрібніть.
Подрібнений часник додайте до помідорів.
Ядра волоських горіхів покладіть в пакет і подрібніть за допомогою качалки або молоточка для відбивання м'яса.
Зберіть салат в індивідуальних келихах-салатниках, нижнім шаром викладіть курку, зробіть прошарок з майонезу.
Наступним шаром викладіть помідори і майонез.
Далі крабові палички і майонез.
Далі болгарський перець і майонез.
Прикрасьте верх салату горіховою крихтою, цільним ядром горіха і подрібненою зеленню.