Рецепт Салат «Гранатовий» фото

Салат «Гранатовий»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Додавання в салати зерен граната - це завжди ново, свіжо і цікаво! Запропонований салат хоч і простий, але в той же час дуже смачний, яскравий і гармонійний! Пригощайтеся!

Опис приготування:

Кількість граната в салаті регулюйте на свій смак. Це індивідуально. Можете взяти зерна половини граната, а можете і з двох цілих гранатів! І в тому, і в іншому випадку буде дуже смачно! Яблуко краще брати кисло-солодке, але якщо такого немає, то підійде будь-який. А зараз розповім докладно, як приготувати салат"Гранатовий" .

  • М'ясо - 400 грам (яловичина або свинина, варене)
  • Куряче яйце - 5 штук (варене)
  • Яблуко - 1 штука
  • Гранат - 1 штука
  • Майонез - За смаком
  • Сіль - За смаком
салат
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. М'ясо заздалегідь відварити в підсоленій воді і остудіть. Яйця так само відваріть заздалегідь.
салат
Яйця очистіть і наріжте кубиком. М'ясо теж наріжте кубиком або розділіть на волокна. Яблуко очистіть від серцевини і шкірки, натріть на крупній тертці.
салат
Додайте зерна граната, заправте майонезом і посоліть за смаком.
салат
Прикрасьте свіжою зеленню і подавайте до столу! Смачного!

Схожі рецепти