Салат «Гранатовий»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Додавання в салати зерен граната - це завжди ново, свіжо і цікаво! Запропонований салат хоч і простий, але в той же час дуже смачний, яскравий і гармонійний! Пригощайтеся!
Опис приготування:
Кількість граната в салаті регулюйте на свій смак. Це індивідуально. Можете взяти зерна половини граната, а можете і з двох цілих гранатів! І в тому, і в іншому випадку буде дуже смачно! Яблуко краще брати кисло-солодке, але якщо такого немає, то підійде будь-який. А зараз розповім докладно, як приготувати салат"Гранатовий" .
- М'ясо - 400 грам (яловичина або свинина, варене)
- Куряче яйце - 5 штук (варене)
- Яблуко - 1 штука
- Гранат - 1 штука
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. М'ясо заздалегідь відварити в підсоленій воді і остудіть. Яйця так само відваріть заздалегідь.
Яйця очистіть і наріжте кубиком. М'ясо теж наріжте кубиком або розділіть на волокна. Яблуко очистіть від серцевини і шкірки, натріть на крупній тертці.
Додайте зерна граната, заправте майонезом і посоліть за смаком.
Прикрасьте свіжою зеленню і подавайте до столу! Смачного!