Рецепт Салат «дракон» фото

Салат «дракон»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На полуденок
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Салат відмінно підійде для перекусу, закуски на обід або вечерю. Майте на увазі, що салат досить гострий як і багато інших китайські страви, тому рекомендую любителям гострих відчуттів.

Опис приготування:

Варену свинину нарізаємо соломкою. Овочі трьом на тертці, перець ріжемо дрібною соломкою. Овочі мнем і залишаємо в своєму соку. Цибулю дрібно нарізаємо і змішуємо з оливковою олією і додаємо до овочів з м'ясом. Далі додаємо оцет, сіль, цукор і спеції за смаком. Все перемішуємо і даємо настоятися кілька годин. Смачного!

  • Варена свинина - 400 грам
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Червоний пекучий перець - 1-2 штук
  • Буряк - 1 штука
  • Цукор - 1 часточка (чайна ложка)
  • Оливкова олія - 8 Ст. Ложок
  • Оцет 3% - 1 Ст. Ложка
  • Часник, зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Капуста - 1 частина (лист)
салат
Варену свинину нарізаємо соломкою.
салат
Капусту, буряк і морква трьом на тертку. Перець нарізаємо дрібною соломкою. Всі овочі перемішуємо і мнемо руками, щоб вони дали сік.
салат
Пекучий перець дрібно ріжемо і додаємо в салат. За смаком можна додати часник і зелень. Я додала 3 зубчики часнику і трохи петрушки.
салат
Цибулю дрібно нарізаємо і пасеруємо в оливковій олії. Додаємо все в салат.
салат
Додаємо оцет, цукор і сіль. Перемішуємо і даємо настоятися кілька годин. Салат можна приправити спеціями, я вибрала коріандр.

Схожі рецепти