Салат «дракон»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Салат відмінно підійде для перекусу, закуски на обід або вечерю. Майте на увазі, що салат досить гострий як і багато інших китайські страви, тому рекомендую любителям гострих відчуттів.
Опис приготування:
Варену свинину нарізаємо соломкою. Овочі трьом на тертці, перець ріжемо дрібною соломкою. Овочі мнем і залишаємо в своєму соку. Цибулю дрібно нарізаємо і змішуємо з оливковою олією і додаємо до овочів з м'ясом. Далі додаємо оцет, сіль, цукор і спеції за смаком. Все перемішуємо і даємо настоятися кілька годин. Смачного!
- Варена свинина - 400 грам
- Солодкий перець - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Червоний пекучий перець - 1-2 штук
- Буряк - 1 штука
- Цукор - 1 часточка (чайна ложка)
- Оливкова олія - 8 Ст. Ложок
- Оцет 3% - 1 Ст. Ложка
- Часник, зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Капуста - 1 частина (лист)
Варену свинину нарізаємо соломкою.
Капусту, буряк і морква трьом на тертку. Перець нарізаємо дрібною соломкою. Всі овочі перемішуємо і мнемо руками, щоб вони дали сік.
Пекучий перець дрібно ріжемо і додаємо в салат. За смаком можна додати часник і зелень. Я додала 3 зубчики часнику і трохи петрушки.
Цибулю дрібно нарізаємо і пасеруємо в оливковій олії. Додаємо все в салат.
Додаємо оцет, цукор і сіль. Перемішуємо і даємо настоятися кілька годин. Салат можна приправити спеціями, я вибрала коріандр.