Рецепт Пиріг Bensone фото

Пиріг Bensone
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На святковий стіл , Десерт , Фуршет
Випічка , Пироги

Солодкий пиріг від класичної кухні.

Кількість порцій: 4
  • Борошно - 800 грам
  • Яйця - 200 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Дріжджі - 15 грам
  • Молоко - 100 грам
  • Олія - 225 грам
  • Цукор - 50 грам (грубий)
  • Цукрова пудра - 20 грам
  • Лимонна цедра - 1 штука
пиріг Bensone - фото крок 1
У маленькому міксері, збийте цукор і масло.
пиріг Bensone - фото крок 2
Додайте яйця і молоко і добре перемішайте все разом.
пиріг Bensone - фото крок 3
Додайте дріжджі до борошна і додайте тертий лимон.
пиріг Bensone - фото крок 4
Змішайте борошно і збиті яйця з молоком
пиріг Bensone - фото крок 5
Після створення тесту, розкачайте його, щоб сформувати ковбасу.
пиріг Bensone - фото крок 6
Розкладіть на деко, покритий кухонної папером тісто в формі літери"S".
пиріг Bensone - фото крок 7
За допомогою пензлика, обмажте поверхню випічки збитим яйцем, посипте цукровими зернами і через сито цукровою пудрою. Випікати при температурі в 180 ° С 40 - 45 хвилин.

Схожі рецепти