Пиріг Bensone
(покроковий рецепт з фото)
Солодкий пиріг від класичної кухні.
Кількість порцій: 4
- Борошно - 800 грам
- Яйця - 200 грам
- Цукор - 200 грам
- Дріжджі - 15 грам
- Молоко - 100 грам
- Олія - 225 грам
- Цукор - 50 грам (грубий)
- Цукрова пудра - 20 грам
- Лимонна цедра - 1 штука
У маленькому міксері, збийте цукор і масло.
Додайте яйця і молоко і добре перемішайте все разом.
Додайте дріжджі до борошна і додайте тертий лимон.
Змішайте борошно і збиті яйця з молоком
Після створення тесту, розкачайте його, щоб сформувати ковбасу.
Розкладіть на деко, покритий кухонної папером тісто в формі літери"S".
За допомогою пензлика, обмажте поверхню випічки збитим яйцем, посипте цукровими зернами і через сито цукровою пудрою. Випікати при температурі в 180 ° С 40 - 45 хвилин.