Рецепт Печиво «глазуровані сірники» фото

Печиво «глазуровані сірники»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто, Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, На швидку руку, Десерт
Випічка, Солодке, Печиво

Рецепт із серії швидкої і простий випічки! Виходить дуже смачно і розсипчасто. Ну що приступимо і похрустіте?

Для цієї випічки підійде тільки бездріжджове тісто. Деко потрібно застелити силіконовим килимком або пекарської папером, яку змастили маслом. Глазур потрібно тільки перемішати і ні в якому разі не збивати. Не додавайте більше борошна, ніж написано, глазур може відійти. Якщо вона вийшла дуже густий, додайте трохи білка. Бажано, щоб тісто пропеклося, але глазур при цьому залишилася білою. Це можна зробити тільки в електро або дуже хороших духовках. Але і трохи засмаглі вони дуже смачні!

  • Тісто листкове бездріжджове - 400 грам(2 список)
  • Білки яєчні - 1 штука
  • Цукрова пудра - 250 грам
  • Мак - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 1/2 чайних ложки (без верху)
печиво
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
печиво
Розкачайте пласт тіста в прямокутник.
печиво
Перемішайте білок і цукрову пудру до однорідного стану. Додайте борошно і знову перемішайте, потім нанесіть тонким шаром на тісто.
печиво
Розріжте тісто на смужки.
печиво
Викладіть на деко, застелене пергаментом і посипте маком з одного краю.
печиво
Випікайте в гарячій духовці при 200 градусах протягом 15 хвилин.
печиво
Готове печиво повністю остудіть.
печиво
Смачного!

Схожі рецепти