Курча по-Мадрид
(покроковий рецепт з фото)
Ця курка відмінно підійде для великого родинного свята і стане справжньою окрасою вашого столу. Ми нафаршіруем її грибами і цибулею і запекти в винної заливці - такою смачною курки ви не їли.
Опис приготування:
Я люблю на великі сімейні свята приготувати що-небудь таке, щоб усіх здивувати. А що може бути смачніше ніж ароматна і соковита курочка, яку запікають цілком в духовці, а якщо її ще й нафарширувати гарненько, то повчиться справжній шедевр. Так ось, зізнаюся вам чесно, цей чудовий рецепт приготування курки по-мадрідські просто ідеально підходить для таких заходів. Це традиційне блюдо іспанської кухні, яке вміє готувати будь-яка хороша іспанська господиня. Ми, звичайно, не іспанки, але, думаю, без особливих зусиль впораємося з цим простим рецептом курки по-мадрідські, адже, по суті, тут немає нічого складного. Напевно, практично кожна з вас коли-небудь запікала курку в духовці, так ось технологія в цьому рецепті майже така ж, так що труднощів не повинно виникнути.
- Курка - 1 штука
- Картопля - 5 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець болгарський - 2 штуки
- Печериці - 200 грам
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Вино біле - 0, 5 склянки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком