Рецепт Курча по-Мадрид фото

Курча по-Мадрид
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Романтична вечеря , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Ця курка відмінно підійде для великого родинного свята і стане справжньою окрасою вашого столу. Ми нафаршіруем її грибами і цибулею і запекти в винної заливці - такою смачною курки ви не їли.

Опис приготування:

Я люблю на великі сімейні свята приготувати що-небудь таке, щоб усіх здивувати. А що може бути смачніше ніж ароматна і соковита курочка, яку запікають цілком в духовці, а якщо її ще й нафарширувати гарненько, то повчиться справжній шедевр. Так ось, зізнаюся вам чесно, цей чудовий рецепт приготування курки по-мадрідські просто ідеально підходить для таких заходів. Це традиційне блюдо іспанської кухні, яке вміє готувати будь-яка хороша іспанська господиня. Ми, звичайно, не іспанки, але, думаю, без особливих зусиль впораємося з цим простим рецептом курки по-мадрідські, адже, по суті, тут немає нічого складного. Напевно, практично кожна з вас коли-небудь запікала курку в духовці, так ось технологія в цьому рецепті майже така ж, так що труднощів не повинно виникнути.

  • Курка - 1 штука
  • Картопля - 5 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Печериці - 200 грам
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Вино біле - 0, 5 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
курча по-Мадрид - фото крок 1
Тушку курки гарненько промиваємо під холодною водою і трохи обсушуємо її. Потім натираємо її сіллю і чорним меленим перцем.
курча по-Мадрид - фото крок 2
У сковороду кладемо вершкове масло і розтоплюємо його. Викладаємо на сковороду нарізану цибулю та печериці і додаємо трохи води. Тушкуємо все до напівготовності.
курча по-Мадрид - фото крок 3
Тепер викладаємо приготовлену начинку всередину курки, а краю скріплюємо зубочистками. Можна так само зв'язати курці ноги.
курча по-Мадрид - фото крок 4
Деко змащуємо маслом і викладаємо на нього курку. Якщо ви хочете, що у неї була красива рум'яна кірочка, то змастіть її оливковою олією і паприкою. Ставимо деко в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин. Пока курочка тушится, ми нарізаємо картоплю і перець кружечками. Через 25 хвилин викладаємо нарізані картоплю і перець на деко навколо курки і поливаємо вином. Повертаємо курку в духовку і запікаємо до повної готовності, час від часу поливаючи винної підливкою. В кінці отримуємо ось таку чудову курочку. Приємного вам всім апетиту!

Схожі рецепти