Zavivantsи (булочки з корицею)
(покроковий рецепт з фото)
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Смачні, домашні булочки з корицею.
Кількість порцій: 8
Змішати сухі інгредієнти тесту: просіяне борошно, цукор, дріжджі і сіль.
Молоко перемішати з яйцем і розтопленим маслом. Суміш повинна бути кімнатної температури або трохи тепліше.
Тепер з'єднати обидві суміші і змушують тісто. 50 г борошна, які у нас залишилися, використовувати для підсипання при замішуванні тіста.
Викласти тісто в миску більшого обсягу, накрити харчовою плівкою і поставити в тепле місце для підйому приблизно на 40-60 хвилин. Потрібно, щоб тісто збільшилася вдвічі.
Коли це відбудеться, його потрібно обминути і поставити підходити ще раз.
Підготувати цукор.
Коли це відбудеться, його потрібно обминути і поставити підходити ще раз.
Підготувати цукор.
Двічі підійшло тісто розкачати у вигляді прямокутника шаром приблизно в 0, 5-1 см. Змастити його розтопленим маслом, посипати цукром, корицею і рівномірно розкласти попередньо замочений в окропі і підсушений родзинки.
Згорнути тісто щільним рулетом з короткої сторони і нарізати скибочками завтовшки 1, 5 - 2 см.
Деко застелити папером для випічки і розкласти на ньому майбутні булочки, залишаючи між ними досить вільного місця для підйому.
Змастити кожну збитим яйцем і поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати 30 хвилин.
Смачного!
Деко застелити папером для випічки і розкласти на ньому майбутні булочки, залишаючи між ними досить вільного місця для підйому.
Змастити кожну збитим яйцем і поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати 30 хвилин.
Смачного!