Торт «руїни»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Дуже простий, але не менш смачний рецепт приготування торта «Руїни», який приготуємо з готових безе. Подавати торт можна відразу після приготування, прикрасивши його свіжими ягодами.
Опис приготування:
Безе можна спекти самостійно або купити готові, як в цьому варіанті. Замість безе можна використовувати шматочки бісквітного коржа. Торт готують з кремом з вершкового масла і згущеного молока, можна зробити будь-який інший, але густий, щоб трималися воєдино всі шматочки. Прикрасьте торт какао, кокосової або мигдальною стружкою, шоколадом.
- Курячі жовтки - 5 штук
- Цукрова пудра - 0, 5 склянки
- Згущене молоко - 220 грам
- Вершкове масло - 220 грам
- Ваніль - 1 Чайна ложка
- Безе - За смаком
- Пластівці мигдалю - За смаком
- Малина - За смаком
1. У чашу міксера викладіть вершкове масло і збивайте до пухнастою маси.
2. Влийте згущене молоко, тільки не всі відразу, а частинами, щоб воно гарненько перемішалося з маслом.
3. В іншу ємність викладіть курячі жовтки, до них додайте цукрову пудру, збивайте.
4. Додайте ваніль (ванільний цукор або екстракт). Збивайте 5-7 хвилин.
5. З'єднайте обидві маси, щоб крем був однорідний.
6. Кожне безе повністю занурте в крем.
7. Викладіть нижній шар безе, додайте трохи обсмажених пластівців мигдалю і ягоди малини.
8. Покладіть пірамідкою залишилися безе, прикрасьте торт мигдалем і малиною, відразу подавайте його до столу або надішліть в холодильник.