Рецепт Торт «руїни» фото

Торт «руїни»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця
На святковий стіл
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже простий, але не менш смачний рецепт приготування торта «Руїни», який приготуємо з готових безе. Подавати торт можна відразу після приготування, прикрасивши його свіжими ягодами.

Опис приготування:

Безе можна спекти самостійно або купити готові, як в цьому варіанті. Замість безе можна використовувати шматочки бісквітного коржа. Торт готують з кремом з вершкового масла і згущеного молока, можна зробити будь-який інший, але густий, щоб трималися воєдино всі шматочки. Прикрасьте торт какао, кокосової або мигдальною стружкою, шоколадом.

  • Курячі жовтки - 5 штук
  • Цукрова пудра - 0, 5 склянки
  • Згущене молоко - 220 грам
  • Вершкове масло - 220 грам
  • Ваніль - 1 Чайна ложка
  • Безе - За смаком
  • Пластівці мигдалю - За смаком
  • Малина - За смаком
торт
1. У чашу міксера викладіть вершкове масло і збивайте до пухнастою маси.
торт
2. Влийте згущене молоко, тільки не всі відразу, а частинами, щоб воно гарненько перемішалося з маслом.
торт
3. В іншу ємність викладіть курячі жовтки, до них додайте цукрову пудру, збивайте.
торт
4. Додайте ваніль (ванільний цукор або екстракт). Збивайте 5-7 хвилин.
торт
5. З'єднайте обидві маси, щоб крем був однорідний.
торт
6. Кожне безе повністю занурте в крем.
торт
7. Викладіть нижній шар безе, додайте трохи обсмажених пластівців мигдалю і ягоди малини.
торт
8. Покладіть пірамідкою залишилися безе, прикрасьте торт мигдалем і малиною, відразу подавайте його до столу або надішліть в холодильник.

Схожі рецепти