Рецепт Торт «Bavareze» фото

Торт «Bavareze»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ягоди
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 8-16
Час приготування: 10 г. 0 хв.

Ніжний, легкий торт «баварезе» з літніми ягодами нікого не залишить в байдужих. Мінімум тесту, смачний крем і свіжі фрукти - це те, чого хочеться на десерт. Так чому б не побалувати себе?

Опис приготування:

Цей рецепт заснований на легкому кремі, що складається з простих інгредієнтів з додаванням вершків. Тесту в ньому трохи. Невелика ніжна кошик під фрукти наповнена смачним кремом, який чудово поєднується зі злегка солодкуватим тестом. Витончений і разом з тим дуже доступний рецепт торта «баварезе» під силу приготувати вдома самостійно, тим більше з такими детальними рекомендаціями.

  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Цукор - 60 грам (для тіста 50 м, для крему 10 м)
  • Борошно - 35 грам
  • Крохмаль - 22 грам (для тіста - 17 м, для крему - 5 м)
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Вершки 33% - 125 мілілітрів
  • Ваніль - За смаком
  • Жовтки - 5 штук
  • Желатин - 25 грам
  • Ягоди - За смаком
  • М'ята - За смаком
торт
1. Для бісквітної основи підготуйте тісто. Відділи Желтков куниці. Збийте їх, поступово додаючи цукор, до стійкої піни. Жовтки збийте окремо. Потім акуратно з'єднайте їх з білками. Слідкуйте, щоб білки не осіли.
торт
2. Крохмаль додайте до борошна. Просійте і з'єднайте з повітряної, яєчної сумішшю.
торт
3. Тісто перекладіть в кондитерський мішок. На Пекарській папір видавлюйте тісто змійкою так, щоб вийшла смужка потрібної довжини. Тісто випікається дуже швидко, протягом 5-10 хвилин, при цьому температура в духовці - 250 градусів.
торт
4. Дістаньте тісто з духовки, коли воно стане золотистим. Злегка остудити, викладайте бісквіт у формі кошики без дна.
торт
5. Підготуйте крем. Для цього спочатку замочіть желатин хвилин на 20. Тепер за допомогою віночка злегка збийте жовтки з крохмалем і цукром.
торт
6. Поставте на вогонь молоко. Покладіть в нього стручок ванілі. Постійно помішуючи, доведіть до кипіння. Тепер треба з'єднати жовтки з молоком. Для цього невелику кількість киплячого молока влийте в жовтки, постійно помішуючи. Потім відправляйте все в молоко. Постійно перемішуючи, варіть на повільному вогні, поки суміш не загусне.
торт
7. Відставте заготовку для крему з вогню. Відлийте третину. Остудіть, щоб температура не перевищувала 50 градусів. Поступово введіть розтанув желатин, постійно помішуючи пару хвилин. Потім процідіть через сито і додайте в масу, що залишилася. Прохолодний крем.
торт
8. Збийте вершки, щоб вони стали пишними і густими. З'єднайте з остиглим кремом.
торт
9. Крем викладіть в бісквітну форму кошики. Накрийте плівкою. Поставте в холодильник на ніч. Заповнюйте бісквітну кошик фруктами безпосередньо перед подачею до столу. Тепер, коли ви дізналися, як приготувати торт «баварезе», Ви можете це зробити на своїй кухні. Ваші близькі будуть вам щиро вдячні за такий повітряний, смачний десерт.

Схожі рецепти