Суп курячий з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Якщо хочеться чогось легкого, простого в приготуванні і смачного, то пропоную вам на замітку суп курячий з яйцем. Ця страва стане відмінним обідом для дітей і дорослих.
Опис приготування:
Існує безліч рецептів перших страв, але не всі вони такі прості, як суп курячий з яйцем. Цей варіант відрізняється від інших, так що обов'язково варто спробувати!
- Курка - 1 кілограм
- Яйце - 7 штук
- Борошно - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
1. Рецепт приготування супу курячого з яйцем починається з підготовки птиці. Тушку вимити і відварити в підсоленій воді (класти її краще в уже киплячу воду) близько 1 годину.
2. Поки курка вариться, можна зайнятися яйцями. 5 штук відварити круто, остудити і порізати дрібними кубиками. Можна також нарізати четвертинками або натерти на тертці.
3. 2 залишилися яйця потрібні будуть сирими. Часто подібні супи готують з овочами, що може злегка набриднути. Пропоную додати в цей суп домашні галушки, приготовані на"швидку руку" . Яйця вбити в глибоку миску і потроху додавати борошно, ретельно перемішуючи.
4. Консистенцію ви можете вибрати на свій смак - чим густіше буде тісто, тим жорсткіше і щільніше будуть галушки.
5. Готову курку вийняти з бульйону і розібрати, порізавши на порційні шматочки.
6. Надіслати в бульйон порізану курку. Тісто злегка підсолити за смаком і сформувати галушки. Двома ложками набирати тісто і відправляти прямо в каструлю. Через 5-10 хвилин суп курячий з яйцем в домашніх умовах можна прикрасити зеленню і подавати до столу.