Салат «весняний»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 20 хв.
Дуже легкий, корисний, яскравий і просто смачний салат"Весняний" в домашніх умовах - це чудове блюдо для перекушування, легкого вечері або гарнір до м'яса, наприклад.
Опис приготування:
Для тих, хто стежить за своєю вагою і вважає за краще корисну і здорову їжу, цей простий рецепт салату"Весняний" стане справжньою знахідкою. Всього три основних інгредієнта, пікантна заправка і мінімум часу - відмінний варіант, чи не так?
- Стручковая фасоль - 250 грам
- Морква - 1-2 штук
- Cukini - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Мед - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний і червоний перець - 1 щіпка
1. Почати рецепт приготування салату «Весняний» пропоную з заправки. У глибоку миску надішліть оливкова олія, сік лимона, гірчицю (в даному випадку в зернах), мідь, сіль і перець за смаком.
2. Пропустіть через прес часник, все як слід перемішайте до однорідності.
3. На вогонь поставте каструлю з водою, доведіть її до кипіння. Вимийте і висушіть квасоля, морква очистіть і наріжте соломкою. Точно так само потрібно вчинити і з цукіні. Соломка повинна за розміром нагадувати стручок квасолі.
4. Воду після закипання підсолити. Викладіть квасолю в друшляк і акуратно опустіть в каструлю на 3-4 хвилини. Тим часом підготуйте невелику мисочку з холодною водою і кубиками льоду.
5. Після варіння відразу ж перекладіть квасоля в крижану воду. Через 3-4 хвилини можна дістати стручки і обсушити їх на паперовій серветці.
6. У друшляк викладіть моркву, надішліть її в ту ж киплячу воду. Досить буде 1 хвилини.
7. І перекладіть в крижану воду.
8. Ще хвилинку потрібно буде потримати в киплячій воді цукіні.
9. Наш апетитний салат «Весняний» в домашніх умовах майже готовий. Перекладіть обсушені овочі в мисочку з заправкою і акуратно перемішайте.