Рецепт Розанцев фото

Розанцев
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Дріжджове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Якщо ви хочете порадувати своїх близьких нової випічкою, то подивіться, як приготувати Розанцев. Це апетитний десерт у формі трояндочок до чаю на основі дріжджового тіста. Дуже красиво виглядає на столі.

Опис приготування:

Перед вами Розанцев, рецепт яких дуже простий. Для того, щоб вони вийшли смачними і красивими, досить мати гарний настрій і самі звичайні компоненти, які використовують всі господині для приготування випічки. Щоб виріб вийшло повітряним, обов'язково просійте борошно і трошки поколдую безпосередньо над формою трояндочки. Доступно і смачно.

  • Борошно - 1 Склянка
  • Дріжджі сухі - 11 грам
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Вода - 0, 5 склянки
  • Сіль - 0, 3 чайних ложки
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
  • Пудра цукрова - 100 грам
розанцев - фото крок 1
1. У підігрітій воді розчинити дріжджі. Додайте частину просіяного борошна до утворення рідкої кашки. Накрийте рушником. Залиште в теплому місці, щоб тісто підходило, з 1 час.
розанцев - фото крок 2
2. Розітріть яйце з цукром і сіллю так, щоб не залишалося ніяких крупинок. Потім перекладіть в тісто. Додайте решту борошна і замісити тісто.
розанцев - фото крок 3
3. Після того, як вимісити тісто, розділіть його на невеликі кульки. Кожен величиною не більше курячого яйця. Розкачайте кожну кульку в невеликій, тонкий пласт. Потім зробіть на ньому паралельні надрізи.
розанцев - фото крок 4
4. Пропустіть паличку в утворилися надрізи по черзі. Так, щоб паличка проходила над однією стрічкою знизу, а над іншою - зверху.
розанцев - фото крок 5
5. Розігрійте в казанку пісне масло. Опускайте заготовку на паличці прямо в киплячу олію. З її допомогою сформуйте з тіста троянду. Обсмажте по 1-2 хвилини з кожного боку до появи золотистого кольору.
розанцев - фото крок 6
6. Готові Розанцев викладайте на серветку. Коли промокнете зайвий жир, перекладіть на блюдо. Після охолодження присипте цукровою пудрою. Тепер, коли ви знаєте, як приготувати Розанцев, подавайте їх до чаю і дивуйте своїх близьких.

Схожі рецепти