Послоенний пай
(покроковий рецепт з фото)
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ми всією сім'єю любимо цей пиріг! Він виходить дуже смачним, ніжним і ароматним!
Кількість порцій: 5
- Що знадобиться: - 7 грам(- 5 яєць
- 1 склянка борошна
- 1 склянка цукру
- 1 ç.l. Розпушувача
- 5-6 яблук твердих сортів
- ванілін
- масло для змащування форми)
Ось такі інгредієнти я приготувала для пирога яблучного паю.
Яйця розділити на білки і жовтки.
Білки збити з цукром до отримання щільної нельющейся маси.
Не перестаючи збивати підмішати жовтки.
Не перестаючи збивати підмішати жовтки.
Борошно змішати з розпушувачем, ваніліном і дрібкою солі. З'єднати з яєчною масою і замісити однорідне тісто.
Яблука очистити від шкірки і серцевини, нарізати тонкими часточками.
На дно промасленим форми укласти третю частину підготовлених яблук і залити 1/3 тесту.
Те ж саме повторити ще два рази (повинно вийти 3 шару яблук і 3 шару тесту).
Випікати в добре розігрітій духовці близько 40 хв. У процесі випічки духовку не відкривати, щоб тісто не осіло.
Ось такий виходить пиріжок - високий, пишний і повітряний!