Рецепт Послоенний пай фото

Послоенний пай
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Яйця
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ми всією сім'єю любимо цей пиріг! Він виходить дуже смачним, ніжним і ароматним!

Кількість порцій: 5
  • Що знадобиться: - 7 грам(- 5 яєць
    - 1 склянка борошна
    - 1 склянка цукру
    - 1 ç.l. Розпушувача
    - 5-6 яблук твердих сортів
    - ванілін
    - масло для змащування форми)
послоенний пай - фото крок 1
Ось такі інгредієнти я приготувала для пирога яблучного паю.
послоенний пай - фото крок 2
Яйця розділити на білки і жовтки.
послоенний пай - фото крок 3
Білки збити з цукром до отримання щільної нельющейся маси.
Не перестаючи збивати підмішати жовтки.
послоенний пай - фото крок 4
Борошно змішати з розпушувачем, ваніліном і дрібкою солі. З'єднати з яєчною масою і замісити однорідне тісто.
послоенний пай - фото крок 5
Яблука очистити від шкірки і серцевини, нарізати тонкими часточками.
послоенний пай - фото крок 6
На дно промасленим форми укласти третю частину підготовлених яблук і залити 1/3 тесту.
послоенний пай - фото крок 7
Те ж саме повторити ще два рази (повинно вийти 3 шару яблук і 3 шару тесту).
послоенний пай - фото крок 8
Випікати в добре розігрітій духовці близько 40 хв. У процесі випічки духовку не відкривати, щоб тісто не осіло.
послоенний пай - фото крок 9
Ось такий виходить пиріжок - високий, пишний і повітряний!

Схожі рецепти