Рецепт Пиріг з грушами фото

Пиріг з грушами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Груша
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8-12
Час приготування: 58 хв.

Дуже простий у приготуванні і дуже смачний пиріг! Груші дуже добре відтіняють шоколадний і солодкий смак тесту. Готую його дуже часто, чоловікові дуже подобається!

Опис приготування:

У груш видалити серцевину і нарізати їх скибочками. Розм'якшене масло змішати з пудрою, додати яєчні жовтки. Замісити тісто. Білки збити і додати порціями в тісто. Поступово всипати борошно, розпушувач і какао. Все ретельно перемішати. Форму змастити маслом, викласти в неї тісто, а зверху укласти скибочки груш. Випікати в духовці при температурі 180 градусів 40 хв. Готовий пиріг зверху можна посипати цукровою пудрою!

  • Какао-порошок - 4 Ст. Ложки
  • Груша - 2 штуки
  • Борошно - 200 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Цукрова пудра - 1 Склянка
  • Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
У груш видалити серцевину і нарізати їх скибочками. Розм'якшене масло змішати з пудрою, додати яєчні жовтки. Замісити тісто. Білки збити і додати порціями в тісто. Поступово всипати борошно, розпушувач і какао. Все ретельно перемішати. Форму змастити маслом, викласти в неї тісто, а зверху укласти скибочки груш. Випікати в духовці при температурі 180 градусів 40 хв. Готовий пиріг зверху можна посипати цукровою пудрою!

Схожі рецепти