Пиріг з грушами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8-12
Час приготування: 58 хв.
Дуже простий у приготуванні і дуже смачний пиріг! Груші дуже добре відтіняють шоколадний і солодкий смак тесту. Готую його дуже часто, чоловікові дуже подобається!
Опис приготування:
У груш видалити серцевину і нарізати їх скибочками. Розм'якшене масло змішати з пудрою, додати яєчні жовтки. Замісити тісто. Білки збити і додати порціями в тісто. Поступово всипати борошно, розпушувач і какао. Все ретельно перемішати. Форму змастити маслом, викласти в неї тісто, а зверху укласти скибочки груш. Випікати в духовці при температурі 180 градусів 40 хв. Готовий пиріг зверху можна посипати цукровою пудрою!
- Какао-порошок - 4 Ст. Ложки
- Груша - 2 штуки
- Борошно - 200 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Яйце - 3 штуки
- Цукрова пудра - 1 Склянка
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
У груш видалити серцевину і нарізати їх скибочками. Розм'якшене масло змішати з пудрою, додати яєчні жовтки. Замісити тісто. Білки збити і додати порціями в тісто. Поступово всипати борошно, розпушувач і какао. Все ретельно перемішати. Форму змастити маслом, викласти в неї тісто, а зверху укласти скибочки груш. Випікати в духовці при температурі 180 градусів 40 хв. Готовий пиріг зверху можна посипати цукровою пудрою!