Рецепт Palak сир фото

Palak сир
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
Тісто
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Чудово страва індійської кухні. В його назві відображено основні інгредієнти - палак, це в перекладі шпинат, а панир - це дуже смачний індійський сир.

Опис приготування:

Палак панир готуйте так: шпинат помийте, поріжте, трохи проваріть і подрібніть з зеленим чилі в блендері. Панир обсмажте на олії. Вершкове масло розтопіть, киньте в нього кмин, імбир і часник. Обсмажте, додайте шпинат і трохи води і доведіть до кипіння. У киплячу суміш киньте панир і додайте сік лайма. Перемішайте і через 4 хвилини залиште і влийте вершки. Готовий палак панир посипте свіжим коріандром і подайте з відвареним розсипчастим рисом і хлібом. Смачного!

  • Шпинат - 600 грам
  • Сир Sиr - 300 грам
  • Зелений чилі - 2 штуки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 6 Ст. Ложок
  • Порізаний часник - 1 Ст. Ложка
  • Порізаний імбир - 1 Ст. Ложка
  • Сік лайма - 1 Ст. Ложка
  • Вершки - 1 Ст. Ложка
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
Palak сир - фото крок 1
Вимийте і поріжте шпинат.
Palak сир - фото крок 2
Киньте його в киплячу воду, provara 3 хвилини, а потім відкиньте на друшляк і охолодіть.
Palak сир - фото крок 3
Поріжте зелений чилі і разом зі шпинатом подрібніть в блендері.
Palak сир - фото крок 4
Панир поріжте кубиками і обсмажте на олії до золотистої скоринки. Потім викладіть його на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.
Palak сир - фото крок 5
Розтопіть на сковороді вершкове масло, киньте туди насіння кмину, потім додайте порізані імбир і часник. Обсмажте хвилини три, додайте на сковороду пюре зі шпинату і трохи води. Доведіть до кипіння.
Palak сир - фото крок 6
У киплячу суміш киньте панир і додайте сік лайма. Перемішайте і через 4 хвилини залиште і влийте вершки. Готовий палак панир посипте свіжим коріандром і подайте з відвареним розсипчастим рисом і хлібом.

Схожі рецепти