Çebureki
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 15
Час приготування: 30 хв.
Процес приготування не займає багато часу, а чебуреки виходять легкими і простими на смак. Для м'ясної складової начинки підійде як свинина, так і яловичина або курка.
Опис приготування:
Чебуреки - улюблена їжа багатьох чоловіків. Як же їх приготувати так, щоб вони були соковитими і хрусткими? Тісто для чебуреків може бути будь-яким: приготованим на основі пива, води або молока. Підійде і магазинний напівфабрикат, але краще все ж зробити його своїми руками.
- Фарш із яловичини - 500 грам
- Свинячий фарш - 500 грам
- Braai - 1 пучок
- Петрушка - 1 пучок
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 0, 25 чайних ложки
- Молоко - 3 Ст. Ложки
- Сирі коржі - 15 штук
1
Змішайте мелену свинину і яловичий фарш. Міксером це зробити набагато зручніше, ніж вручну.
2
Додайте кінзу, петрушку, Зелена цибуля, сіль, мелений перець і молоко.
3
Нагрійте велику сковороду на середньому вогні. Додайте досить масла, щоб воно повністю покрило дно каструлі.
4
Беремо корж і укладаємо на неї м'ясо, залишивши порожні кордону (близько 3 см). Далі змочуємо краю тесту водою, щоб зручніше було згорнути корж. Стисніть боку разом і закріпіть їх виделкою. Потім переверніть і зафіксуйте корж і з іншого боку.
5
Обсмажуйте приблизно по 3 хвилини з кожного боку на середньому вогні. Після цього складайте чебуреки між паперовими рушниками. Це дасть можливість позбавити їх від надлишок олії.